200 asielsoekers aan “Stendahl Skandalhus”?

Skandaal huise in Holm.
Real belangstel in die derde poging om ontslae goedgekeur deur die owerhede om asielsoekers akkommodeer “Stendahl Skandalhus”.

Onlangs aangekondig dat die migrasie Board nuwe aanbod van asiel akkommodasie tydelike. Onder die sogenaamde. “Skandalhusen” Ek Holm. Die huis onderbreek deur konstante verandering van eienaarskap, maar ten spyte van die voortdurende met die swartlys verhuurder Johan Stendahl in die agtergrond. In een van die bod is Håkan Larssons Bilkonsult AB, Örebro, met akkommodasie vir 200 mense in Holm, Anundgård.

nuutste verkryging die Migrasie Raad se 2013 was die maatskappy Aros Energie verklarings van Västerås wat tenders vir asiel akkommodasie gesoek het in Holm. Agter verklarings Aros Energie (wat die eienaar van die "Teacher's Housing") staan ​​Bengt Staaf (wat ook die eienaar van "Senior huis") en Johan Stendahls prokureur Michael Sterner. Wat weereens is presies dieselfde eienskappe in Holm wat huidige is dit maklik om te glo dat dieselfde mense agter die "verbintenis" hierdie tyd.

Wat is dalk minder bekend dat dit ook 'n ander bod vir asiel hotel in dieselfde Real Estate voorgelê 2012. Dan was dit nou Fagerhyltan van Stockholm, tydens Marcus Hambergs leierskap was op die papier. Marcus Hamberg besit ook die meerderheid van verklarings Aros Energie, waarin hy ontken. As hy dit doen nog onduidelik.

In die nuwe tender, dit is 'n motorhandelaar van Örebro wat die idee om asiel akkommodasie van dieselfde eienskappe wat voor teenwoordig was oop gehad. Agter die maatskappy staan ​​Håkan Larsson. Op Vrydag, 15 Mag Sweedse Radio opgeroep Håkan Larsson aan 'n paar vrae oor sy asiel akkommodasie vra. Håkan Larsson sê aan die Sweedse Radio "baie moeilik om gewerk om hulle te laat hier wonings beter en dat jy sal selfs meer doen, maar na 'n opsigter het op die perseel en om ook te werk met die bou van 'ens ". Ek Anundgård is egter geen akkommodasie praat met iemand versorgers. Håkan Larsson wil nie om 'n onderhoud op die radio.

Laaste keer dat die opknapping en bereid aanslae van die Åslins geel villa, Senior Huis en onderwyser koshuise wat buitelandse werkers oorgebly het in Holm. Die hele opknapping is gestaak in Desember 2013 wanneer 'n inspeksie aan die lig gebring tekortkominge in die vuur beskerming en Immigrasie Service begin ondersoek eienaarskap. In die middel van die winter was die buitelandse konstruksiewerkers om hul lot, sonder betaling vir die werk wat hulle verrig. Hulle het geen toegang tot vervoer, wat beteken hulle het geen manier om die naaste kruidenierswinkel om voedsel te koop te kry. Sommige van hulle het gaan staan ​​in die bytende wind en probeer om vis te vang in Holmsjön, wat nog nie gevries. Van die unie gerig veel kwaai kritiek van die Sweedse Migrasie Board, wat uiteindelik verantwoordelik in die geval. Jim Sundelin, Voorsitter van die gebou, sit dit sag, "Dit is vreemd dat die regering agentskappe wat betrokke is by aktiwiteite wat 'n bietjie grys".

Luister na die radio clip hier.Vrydagoggend 15 Mei het P4 Västernorrland 'n onderhoud met HBU op die beplande asiel akkommodasie. Luister na die clip hier.
die nuus “Asiel Akkommodasie Anundgård get 200 tydelike plekke” op SR.se..
.

Luister na die radio clip hier.Gedurende dieselfde dag net soos die Sweedse Radio besoek Holm en het 'n onderhoud met die enigste huurder wat nog in Johan Stendahls ou skandalhus lewe. Luister na die clip hier:

Lees die verslag in ST en SVT se nuus; “Skandaal huise op die nuus weer”.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *