SVT: Håkan Larsson berei “Stendahl skandalhus” migrasie Board


SVT aandag Håkan Larsson Bilkonsult AB se planne om 'n asiel akkommodasie oop “Stendahls skandalhus i Holm”. Dit het koorsig aktiwiteit oorhand gekry in die sogenaamde skandaal huise onlangs. Wat gewoonlik afgeskeep en oorgroei met residensiële huurders wat onlangs vergeet opgeknap omvattend voor voorlegging aan die Sweedse Migrasie Board.

Håkan Larsson wat die motor maatskappy Bilforum in Örebro besit is dit hierdie keer wat sê hulle wil 'n asiel akkommodasie in Holm oop. Opvallend is die derde keer (minste?) sodat 'n voorheen onbekende maatskappy skielik wil 'n vlugteling akkommodasie in die baie skandalhus voorheen gekoop deur Johan Stendahl oop. Die man met talle bankrotskappe, skuld van net meer as 'n kwart van 'n miljard, en skuldig bevind, onder andere. finansiële misdade, aanranding en meer en deur baie beskou as die eienskappe van die afgelope dekade het wanbestuur.

In Holm is lank reeds getwyfel al die verskillende eienaars die vertroue om 'n eiendom te open wanneer dit is nie in staat of bereid is om te sorg van die min huurders wat hulle reeds het. 'N Gesin was sonder krag drie maande op 'n rek en Håkan Larsson is nog nie vir elektrisiteit, selfs al is hy verplig is om die hou. Dit sou 'n baie moeiliker onderneming om te sorg vir wees 200 vlugtelinge uit oorloggeteisterde lande wat hulle nou wil oproer hardloop i Anundgård, met 90 permanente inwoners.

SVT aandag vandag Håkan Larssons beplan nou dat hulle ingesamel vir die komende inspeksie deur die Sweedse Migrasie Board. Lees meer oor verslag SVT se oor die skandaal.
6/8 Sweedse Television News Västernorrland: Asiel Akkommodasie teruggekeer na datum in die skandaal huise.

.

Bande tussen Håkan Larsson en Johan Stendahl aan die lig gekom op TV.

UPDATED 7/8:

Sien SVT se voortsetting van die storie en luister na die volledige onderhoud met Håkan Larsson waarin hy ontken dat hy Stendahl weet.
17/8 Holmbygden.se:Nuwe eienaar Håkan Larsson gelieg op televisie oor Johan Stendahl“.

.

Links:
voormalige koerant, radio en televisie verslae oor die skandaal huise in Holm.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *