Nuwe eienaar Håkan Larsson gelieg op televisie oor Johan Stendahl


Monitering van SVT skandaal huise in Holm verlede week. Die nuwe eienaar Håkan Larsson wat die firma Bilforum loop in Orebro duidelik getoon dat hy gelieg het oor Johan Stendahl. In die eerste plek weet Håkan Larsson nie Stendahl glad, om dan erken dat dit eintlik bereik die 30 jaar gelede. Trouens, het hulle net die ander dag in verband met die besoek van skandaal huise in Holm. Luister na die onderstaande onderhoud om te hoor hoe Håkan Larsson vertel sy waarheid vir SVT.

Håkan Larssson weet nie eens wat die vorige eienaar Aros Energie oudits gekoppel aan Johan Stendahl voer nou herstelwerk op sy eie eiendom.

Migrasie Raad uitgespreek die vreemd van die eienaar van 'n maatskappy nie weet wat gebeur rondom hul maatskappy en hul eienskappe. Håkan Larsson ontken egter dat hy sou optree in enige soort oppasser of lokmiddel in konteks. Net so is, dit blyk die koopkontrak dat Johan Stendahl was met en tweaked die aankoop van eiendomme wanneer Håkan Larsson oor hulle het.

Lees meer oor SVT se hersiening van skandaal huise
7/8 SVT Nuus: Vennootskappe kan verantwoordelik wees vir akkommodasie wees


Luister na die onderhoud met Håkan Larsson waarin hy ontken dat hy Stendahl weet.


Migrasie Board kommentaar onthullings en dink dit is vreemd dat Håkan Larsson ontken kennis van die bod hy voorgelê.
12/8 Sweedse Television News Västernorrland: “Is die firma vlekkelose, ons kan niks doen nie”

Links:
voormalige koerant, radio en televisie verslae oor die skandaal huise in Holm.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *