Håkan Larsson Bilkonsult AB misluk, nog inspekteer die Raad Migrasie in Holm

"Stendahls skandalhus" ten opsigte van aankope Migrasie Owerheid Holm underkändai.Dinsdag is aangekondig dat die migrasie Raad verwerp Joh'N Stendahls metgesel planne Hakan Larsson se vir 'n asiel akkommodasie “Skandalhusen”. Hoewel dit geïnspekteer in elk geval Migrasie Raad die dag na, van eienskappe in vraag Ek Anundgård.

'N Paar weke gelede aan die lig gekom in die media dat die nuwe eienaar van die “Skandalhusen” Hakan motorhandelaar Larsson Örebro gelieg oor sy kontak met Johan Stendahl. In die week wanneer die mislukking gepubliseer het onder andere dat hulle gedink het om verklarings Aros Energie as 'n subkontrakteur het. So het die berugte maatskappy aansoek gedoen om asiel akkommodasie laaste tyd 2013 en wat uitgevoer word deur Stone Dahl se eie prokureur Michael Sterner. Slegs sedertdien het Aros Energie verklarings van die Huurders Vereniging aangewys as een van ergste eienaars Swede se, ontketen in die huur Board en het deelgeneem aan mandaat review. Hulle is ook bedek met huur verbod en het die 50 st gevalle van die handhawing. Dit blyk ook uit dat Johan Stendahl as staan ​​op die vraestelle.

Bande tussen Håkan Larsson en Johan Stendahl aan die lig gekom op TV..
.
Ten spyte van die verwerping van die week en die Onlangse data op TV as verdere bewys omgang met die vermeerder geoordeel Johan Stendahl, dan geïnspekteer die Migrasie Board nog eiendomme in Holm Woensdag.

.
.

Johan Stendahl.Johan Stendahl daarin geslaag om 'n paar jaar gelede 'n asiel akkommodasie oop en verlei om vals inligting Migrasie Raad en belastingbetalers miljoene. Die akkommodasie was gedwing egter gesluit ná 'n paar maande as gevolg van al onreëlmatighede. Die maatskappy verseker die tyd dat Stendahl nie betrokke was. Daarna het dit egter duidelik geword dat dit die geval was – Stendahl was 'n spinnekop in die web en t.o.m. voorsitter van die maatskappy wat later bankrot gespeel met 'n groot skuld aan die Staat. Gevolg litigasie teen die Migrasie Owerheid en uitgebreide ondersoeke op finansiële misdaad. Migrasie Raad kyk na die tyd is nie agtergrondinligting en eienaarskap goed. In 'n interne verslag klop jouself krities verklaar dat die migrasie Raad het misluk in sy inspeksies van Stendahls maatskappye. Dit het toe gesê dat Na verneem word van wat gebeur het.

Voorheen gebind deur die Openbare Wet Verkryging, maar nie meer
– “Die meeste van alles sal goed miskien hierdie soort van dienste nie hoef te verkry”, sê die verkryging bestuurder Ola Andersson. En wat daarop gemik is die Immigrasie Service kan soms gedwing word om ooreenkomste met boef maatskappye sluit as hulle gebind word deur die Openbare Wet Verkryging. Hulle is egter nie daar nie, wanneer Håkan Larsson bod nou verwerp.

Hoekom nou Migrasie Raad nogtans voort gegaan en Woensdag het 'n inspeksie van die eiendom, het hulle nie doodgegaan het nie met enige inligting oor die.

Links:
voormalige koerant, radio en televisie verslae oor die skandaal huise in Holm.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *