Dialoog Vergadering in Holm op nuwe landelike ontwikkelingsprogram 29/10

Sundsvall Munisipaliteit nooi die 29 Oktober by 18:30 dorpenaars om die gemeente huis van die dialoog oor die nuwe Landelike Ontwikkelingsprogram. Dan verteenwoordigers van kommunpoliker en amptenare. Vir die oproepe word behandel om ook voorsiening te maak verversings.

Sundsvall Munisipaliteit.

Sundsvall munisipaliteit ontwikkel 'n nuwe landelike ontwikkelingsprogram - 'n omvattende strategie en aksieplan vir landelike gebiede. Die program sluit leer ken, dienssentrums vir die munisipaliteit, watter kwessies en aksies word geprioritiseer en hoe die munisipale komitees en maatskappye te werk met hulle.

Die Landelike Ontwikkelingsprogram ontwikkel in dialoog met inwoners, en verbindings in diens in landelike. In die herfs 2015 bied Sundsvall Munisipaliteit in vergaderings oop dialoog te voer dus aan die publiek in verskeie dele van die munisipaliteit. Die doel is om idees en insette te samel om die werk. Die vergadering betrokke politici en amptenare wat betrokke is by die produksie.

Geen registrasie vereis word en ons sal verversings te verskaf!

Lees meer:
Huidige landelike ontwikkeling program vir die gemeente van Sundsvall
26/1 -15 ST.nu: Nou is die hele Sundsvall lewe

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *