Nuwe kans te versterk buurman 7/12!

OBS! Stel meegevoel aan thomas.aslin@sundsvall.se
(As jy dit nog nie gedoen het via HBU)

Neem 'n kans op Maandag by. 18 (plek later aangekondig word) gaan opleiding aan 'n sogenaamde versterker naaste geword. Na afloop van die opleiding, kan jy in 'n ongeluk in Holm ontvang 'n SMS direk vanaf die SOS operateur. Jy het geen spesifieke verpligtinge of regte in en om hierdie, maar as jy in staat is om en help! Wat kan eintlik die verskil maak in of jou familie, buurman of iemand anders in die omgewing te oorleef!

Sedert die begin van die projek 2013 dit was 11 alarm in Holm en byna almal van hulle het vrywilligers voor die ambulans en nooddienste was. Tog sou ons nodig het om meer in distrik Holm wees, en verkieslik met min verstrooiing rondom Holmsjön. In die huidige situasie is sodanig. niemand aan die suidekant van Holmsjön of Vike, Loviken, Sandnäset, Kväcklingen, Österström en neiging. Weet jy iemand anders wat jy dink dalk belangstel en geskik wees. Sê vir hulle!

Die opleiding is georganiseer deur Medelpads Rescue Vereniging en is gratis. Holm, saam met 'n paar ander plekke in Medelpad alleen in Swede wat onmiddellik op hierdie wyse kan word gewaarsku teen verskillende ongelukke.

opleiding sluit:

  • Brand
  • Ontslae te raak van die motorongeluk
  • verdrinking voorvalle
  • hart- & Resussitasie met AED

Dikwels die eenvoudigste aksies belangrik – Die belangrikste ding is vinnig gedoen. Dit maak die stelsel so belangrik reg Holm p.g.a. wat in 'n ongeluk gewoonlik is oor. 20-60 minute vanaf die naaste ambulans en reddingsdienste.

HET JY GEWEET HOLM het sy eie Defibrillators!?
Lees meer en sien die storie op Gewapende buurman op holmbygden.se/akut (maklik gevind deur “” aan die bokant van die tuisblad).

Kontact met vrae:
Medelpads Rescue Association
Thomas Åslin, Vuur Inspekteur / Inner Chain
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Lees meer oor die projek (fr. 2012), KLIK HIER.

Mense in landelike gebiede kan nie dieselfde vlak van beskerming teen ongelukke bereik as mense in stedelike gebiede. burgers die munisipaliteit se moet "gelyke beskerming" teen ongelukke het en hierdie projek beoog om hierdie doelwit te bereik beter.

1.1 agtergrond
Landelike gebiede het minder beskerming teen ongelukke as stedelike gebiede waar groot- en nood magte gebaseer in gebiede met 'n hoër bevolkingsdigtheid. Sonder meer voorkoming en bemagtigende vermoë burgerlike samelewing se eerste verbintenis so nie bereik dele van die Wet op die Voorkoming van Ongelukke.

doelwitte
Beter beskerming teen ongelukke in die platteland deur ondersteuning vir die individuele.

1.2 Projektmål

  1. Ontwikkel 'n konsep vir beskerming teen ongelukke in landelike. Die konsep berus op die wete dat die meeste verleentheid ongelukke in landelike en maatreëls (berading, inligting, toesig ens) te verminder en te bestuur hierdie. Teenwoordig konsep idee vir Management MRF teen Oktober 2012.
  2. Soek kanale waardeur onderwys en inligting kan stelselmatig bedryf, en deur middel van hierdie vind mense wat wil plaaslike "sekuriteit mense" te wees (kyk na die naam vir hierdie mense). Die nommer is afhanklik van die rente en die grootte van die gemeenskap
  3. Gedurende Oktober-Desember 2012, implementeer vlieëniers op die konsep van minimum 3-5 gemeenskappe in stedelike gebiede in landelike.
  4. Januarie-Februarie 2013, evalueer die projek en sy vermoë om die werk in 'n blywende proses van die MRF en ontwikkel die FIP van munisipale werknemers kan beskerming teen ongelukke te voltooi. Die evaluering moet ook die moontlikheid van SMS alarms of sluit dies meer wat kan tot die "sekuriteit mense" sowel as geleenthede gestuur word om in te voer in 'n paar plekke na aan vereistes kriteria ooreengekom (bv 30 My bydrae tot die plaaslike brandweerdiens). Die werk is saamgestel in die verslag en aangebied om die bestuurspan MRF laaste Februarie 2013.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *