Die eerste asielsoekers om huise skandaal ten spyte van versoeke kullery

Asielsoekers het sy intrek in die skandaal huise.Vanaand is die eerste nuwe aangekom asielsoekers om Holm en die sogenaamde “Skandalhusen”. Na jare van talle versoeke met die hand liggend bedrog en eienaarskap veranderinge tussen kennisse van die voormalige bankrot eienaar Johan Stendahl voortdurend vermoedelik agter wees, lyk nou moes kontrakte met die Sweedse Migrasie Board teken.

Vanaand, op Sondagaand, dan kom die eerste asiel aansoekers en verhuis na. Geen inligting is verskaf in die gebiede van nie die Migrasie Board of die eienaar Håkan Larsson Bilkonsult – nou sy naam verander maatskappy te Ore Properties AB.

Lees meer oor die cheats en onsekerheid agter:
28/11 Håkan Larsson / "Ore Properties": Vals dokumente aan die Migrasie Board, ingekeep F-belasting en nuwe maatskappy se naam

 

 

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *