Beter kans om te oorleef 'n ongeluk in Holm danksy vrywilligers!

Thomas Åslin het KPR op die gemeente huis.
Thomas Åslin van Västbyn vertoon kardiopulmonêre resussitasie op die gemeente huis.

Hierdie week het 'n nuwe opleidingsgeleentheid vir beide ou en nuwe vrywilligers in die projek Versterking buurman. Belang was wonderlik om in staat wees om medeburgers help in 'n noodgeval, en daar was baie nuwe vrywilligers Holmbor. Hulle kan as hulle die geleentheid en is in die omgewing help in 'n ongeluk in Holm. Gegee dat die run-tyd van ambulans en reddingsdienste is lank, kan dit noodsaaklik wees. In 'n voorbeeld. 'n hartstilstand verminder die kanse op oorlewing van 10% per my. Maar, as 'n reddingspoging met KPR en AED begin binne 3 My kanse kan wees hele 70% om te oorleef.


Hoe werk dit??

Wanneer iemand 'n beroep 112 en alarm die operateur klassifiseer die ongeluk as 'n motorongeluk, merk, verdrinking of vermeende hartstilstand binne Holms “alarm area” 'n SMS-boodskap outomaties stuur na vrywilligers. Dit kan dan as hulle in staat is om 'n eerste verbintenis maak (geen verpligting bestaan). die gebied is 15 km vanaf kerk Holm se, maar kan verander word sodat dit verleng of na gelang van die deelnemer se selfoon is.

Mang Rann bywoning van die gemeente huis.Versterk buurman?
Lees meer en sien die storie op Gewapende buurman en registreer jou belangstelling hier as jy wil 'n mens versterk in Holm raak.
holmbygden.se/akut

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *