Beter kans om te oorleef 'n ongeluk in Holm danksy vrywilligers!

Thomas Åslin visade HLR på församlingshemmet.
Thomas Åslin van Västbyn vertoon kardiopulmonêre resussitasie op die gemeente huis.

I veckan anordnades ett nytt utbildningstillfälle för både gamla och nya frivilliga i projektet Förstärkt medmänniska. Intresset var stort för att kunna hjälpa medmänniskor i en nödsituation och det kom många nya frivilliga Holmbor. Dessa kan om de har möjlighet och är i närheten hjälpa till vid en olycka i Holm. Med tanke på att framkörningstiden för ambulans och räddningtjänst är lång kan det vara helt avgörande. Vid ett t.ex. ett hjärtstopp minskas chanserna att överleva med 10% per minut. Om däremot ett räddningsförsök med hjärtlungräddning och hjärtstartare påbörjas inom 3 min kan chanserna vara hele 70% att överleva.


Hoe werk dit??

Wanneer iemand 'n beroep 112 en alarm die operateur klassifiseer die ongeluk as 'n motorongeluk, merk, verdrinking of vermeende hartstilstand binne Holms “alarm area” 'n SMS-boodskap outomaties stuur na vrywilligers. Dit kan dan as hulle in staat is om 'n eerste verbintenis maak (geen verpligting bestaan). die gebied is 15 km vanaf kerk Holm se, maar kan verander word sodat dit verleng of na gelang van die deelnemer se selfoon is.

Mang Rann bywoning van die gemeente huis.Versterk buurman?
Lees meer en sien die storie op Gewapende buurman en registreer jou belangstelling hier as jy wil 'n mens versterk in Holm raak.
holmbygden.se/akut

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *