Buitengewone vergadering van Holm Vesel

Bo Lindroos, Keith Sahlin, Roland Hultman, Lars-Erik Persson, Ulf Wikholm en Stefan Edin op 'n buitengewone raadsvergadering in Gimåfors.

Die ander dag het Holm vesel raad op 'n buitengewone vergadering. Om vreugde die lede se, kan dit gesê word dat die Administratiewe Raad na al die burokratiese vertragings nou uiteindelik saam met Holm vesel aansoek. Sedert die nuwe reëls is in die jare wat voorlê wil County Board toevoegings tot die inligting wat waarom die vergadering was.

Hierdie tyd, versamel die distrik bredbandseldsjälar oor 'n koppie koffie met koring lengte van die projek huis by Gimåfors Bygdegård. Die volgende keer wat die raad geplaas aan die ander kant van Holmsjön, op “Hultman Rakan”. Werk met vesel breëband te Holm verbind die dorpe, beide figuurlik en letterlik rondom Holmsjön.

Daar is 'n uitgebreide vrywilliger poging aangewend om die afdelings in die aansoek reëls gelees, vind projek, bereken begroting en versamel ledegeld M.M.. Algehele, dit is net meer as 180 lede van die saamgestelde, beide permanente en huiseienaars.

Die situasie vandag is dat Bynet staan ​​vir die ontwerp van die vesel tekening, terwyl tenders is beskikbaar vir seleksie operateur en die operateur van die netwerk. Dit bly ook na die bouer kies. stok alles, maar eers nadat die Administratiewe Raad en die Raad uiteindelik die aansoek goedgekeur en finansiële ondersteuning verleen. Daar word gehoop dat die goedgekeurde kort nadat Holm vesel aangevul met inligting wat versoek, sodat die praktiese werk kan begin in die lente / somer.

OBS!
– As jy nog nie betaal die jaarlikse fooi vir 2016 (en sommige selfs 2015), Sodoende CROSSING!
Betaal die jaarlikse fooi 100:- totdat BG 500-0229, skryf eiendom aanwysing en name.
– Het jy as 'n lid verander e-pos, telefoonnommer of adres? verfris hierdie.
– Vir dié van julle wat die eiendom se Holm Vesel nog nie in kennis gestel is van die tyd om dit nou te doen, 'n goedkoper inskrywing kry voor die aanvang van die geweer gaan. Hier is meer en hier registreer.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *