Holms SK voorgestelde verdeling 5

Vriendskaplike wedstryd teen Soraker NCC Hall.
Holms SK teen die helfte van die tyd tydens die vriendskaplike wedstryd teen Söråkers VF in die NCC saal. Linus Frisk in die agtergrond uitgeskakel nadat gebreekte neus in 'n harde uitdaging, maar nog steeds kom terug op die veld in die tweede helfte.Holms SK.

Die winter opleiding is in volle swang vir die HSK opleiding binne. Terselfdertyd is daar stellings wat daarop dui dat daar Afdeling sal wees 5 volgende jaar Holms Sportklubb.

Na 'n tyd lank met effens bros punte oes 2015 beland net onder die paneelbord en Afdeling 6 in gewag 2016. 'N Vakature in die vyfde graad egter wat vandag beskikbaar is, en sesde al die spanne het die bevordering geweier. Medelpads Sokkervereniging ontvang wanneer die delikate taak om te bepaal of die jong wet Nedansjö of Ljustorp beide gelê dormant verlede jaar die plek sal aangebied word, Alternatiewelik, indien Holm die kans sou kry wat verlede jaar uitgegaan. Na beraadslaging nou voorgestel Holms SK webwerf, maar die finale besluit is deur verteenwoordigers vergadering op 10 mars.

Lees meer oor die gebeure rondom die liga in Afdeling 5 op här på Lokalfotbollen.nu en MFF’s hemsida.

Nuwe afrigting duo Andreas Lundberg en Peter Lind.opleiding winter in volle swang met Andreas Lundberg as nuwe afrigter. Intussen het die vroeë lente opleiding in Nordichallen en Bergsåker die nuwe afrigter van die jaar na bröderna Åslin toegelaat word om af te tree. Andreas Lundberg van Indal het die taak van die leiding van die eerste span vanjaar aanvaar. Peter Lind – ook van Indal, Agne Frisk en Bengt Sjödin sal Andreas help.
Promovendi-2

.

.

.
Promovendi-1

.
A vriendskaplike wedstryd is gespeel in die NCC saal in Timra en die 12-13 Maart wag Gesonde Cup Nordichallen. Sommige aanwinste is ook gemaak en 'n paar ou Holm MVP het 'n huis weer gevind as Johan Rudin, Nils Backlund en Simon Brundin. Daarbenewens, sommige nie-plaaslike verkrygings kom ook. 'N Opwindende seisoen wag met ander woorde, soos gewoonlik by die huis by Holm Vallen.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *