Bookmobile “Mobibblan” – Die rol biblioteek

Mobibblan, Die nuwe mobiele biblioteek bedien Holm in ons.Die nuwe moderne bottelering van mobiele biblioteek kom by verskeie dorpe in Holm Ons begin by 24/2. Gedurende die winter breek, hulle reël selfs 'n nar besoeke vir alle kinders in die distrik. “Mobibblan” – mobiele biblioteek – is die nuwe konsep van mobiele biblioteek bedien munisipale distrikte met gereelde tussenposes. Vir Holm sal dit in die lente volgende datums; 24/2, 30/3, 27/4, 25/5.

Wanneer sal die bus om jou dorp? Vasgestelde tye in Holm vind op holmbygden.se/bokbussen.

Lees meer en kyk na die film oor die nuwe mobiele biblioteek hier
24/10 -15 Sundsvall Tidning: Mobile biblioteek vervang die ou Bibliobus
Mobibblans Facebook-blad: facebook.com/Sundsvallsbokbuss

Clown besoek Anundgård gedurende die winter breek 8/3 vir alle kinders in Holm!
Gedurende die winter breek op Dinsdag 8/3 reël Bibliobus bedrywighede sluit ook 'n besoek van Clown DAFF-DAFF op die gemeente huis in Anundgård. Terselfdertyd die buitekant met mobiele biblioteek. tyd 10:00 voorkom Clown DAFF-DAFF en dan staan ​​Mobibblan bly totdat die klok 16:00 gelaai met boeke en ander dinge vir beide volwassenes en kinders. Hulle sal laai met ekstra boeke in verskillende tale vir alle nuwe Anundgårdsbor!

Musikquiz Ek Gimåfors 10/3
Donderdag 10/3 reël Mobibblan ook 'n Musiek Quiz met Annika Winhagen en koffie met boek praatjie by die gemeenskapsentrum in Gimåfors.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *