Gimåforsare wat versamel is by die gemeenskapsentrum

Jaarvergadering van Gimåfors.Baie inwoners het vandag op Gimåfors gemeenskapsentrum wanneer die president was in die klub.

Jaarvergadering van Gimåfors.Na 'n sonnige winter dag was vandag se jaarvergadering van Gimåfors Platteland Manor saamgestelde. Baie dorpenaars en ander lede het en geluister na hoe die jaar is en wat die tenks gaan vir toekomstige aktiwiteite. 'N Ekstra jaarvergadering sal ook gehou word 16/3 PM. 19:00 paar paragrawe uit die protokol wat nodig is om verder voor te berei. Algehele, 'n goed georganiseerde en leersame geleentheid met 'n goeie koffie en brood daarmee. Miskien is dit een van sterkpunte Holm se met 'n verbind verenigings, ten spyte van die skaars bevolking. In 'n paar weke die 22 Maart HBU ook sy jaarlikse vergadering 19 die gemeente huis en ander verbindings het ook hul AJV kort. Bly ingeskakel in Holm kalender Bygdens Vir meer inligting en ander dinge gebeur in Holm.

Lees meer oor Gimåfors Bygdegårdsförening.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *