Slee en braai Woensdagaand in Allbergsbacken

Allbergsbacken.
Voordat dag winter se 9 Maart om. 17:00 is “Allbergsdagen”, 'n gereelde gebeurtenis in Holm waar groot en klein word genooi om te kom en gaan slee en slee in Allbergsbacken. Alternatiewelik, net hang aan 'n wors of koppie! Kom en gaan, drink koffie of rooster.
geroosterde wors..
Hbu bied worsbroodjies en koffie! Nou is daar 'n parkeerterrein bo die berg ook gemaak, anders, is dit goed om 'n sneeu toer neem om die vuur. welkom!

Kontakpersoon vir vrae
Ing-Marie 070-232 09 71

PS. Het jy geweet dat HBU staan ​​vir die elektriese beligting verskaf in Allbergsbacken en sal die hange bly voortbestaan ​​vir alle kinders in die distrik? Dit is te danke aan jou lidmaatskap, jy kan dit op te los! 😉

Sien aanwysings en lees meer As Allbergsbacken of kyk Vroeër beelde van Allbergsdagen.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *