Holms SK silvermedaljörer i Sundcupen!

Silvermedaljörer i Sundcupen 2016. In die foto hierbo; Andreas Lundberg, Linus Vars, Kent Ringlöv, Yevhen Ponomarenko, Andreas Moreau, Matee Metta, Erik Bjork, Robin Bergman. op jou knieë; Niklas Wikholm, troeteldiere, Patrik Matsson, Larsa Sollén, Johan Rudin, Thomas Eriksson. lê; Peter Lind.
Finale span en silwer medaljewenners in Sund Cup 2016, Nordichallen.

Verlede Donderdag het die veiling van samekoms Verteenwoordigers dat Holm SK Afdeling sal speel 5 in die somer en in dankbaarheid vir die vertroue die span het die huis silwermedaljes in die Straits toernooi die afgelope naweek was dit. Die toernooi gespeel in Nordichallen op die sewe-vlak. In die groep stadium HSK het twee wedstryde en verloor een. Na 'n bietjie senuweeagtig en wankelrige openingswedstryd teen Arbra BK / Vallsta INDIEN, Nugter man, en kan dan bring 'n beter versorg speletjies in hul volgende wedstryde. Teen Hassels INDIEN en IK Bondsjöhöjdens gewen een keer met 1-0 en 2-1.

In die minste opwindende kwarteindronde gemaak HSK n sterk afwerking teen Kubikenborgs INDIEN en herstel tydens die twee modes uit 0-1 en 1-2 om 2-2 wanneer die aar einde sein. Die wedstryd is toe besluit Buurman en Peter Lind het die spel held met 'n delikate blok wat gered Holm links in die toernooi. Sien shootouts hieronder.

In die semi-finaal is bederf met 'n goeie weerstand, maar Holm het die huis 'n gerieflike voorsprong teen Bondsjöhjödens IK met 2-0 as gelykmaker 2-1 in die laaste minute. Vir die eerste keer in 'n paar jaar was so Holms SK dus eindstryd!

Silwermedaljes vir die span en 'n geskenk sertifikaat af te rig en doelwagter Peter Lind.In die finale ontmoet weer Arbra BK / Vallsta INDIEN, maar is weer oorweldigend Holm ouens. Dit is genooi, maar beter weerstand as in die groepfase, maar die eindresultaat is dieselfde 0-4. Om op te som 'n goeie naweek vir die span Holm, hopelik kweek 'n paar vertroue vir die seisoen. Peter Lind is ook aangewys as die mees waardevolle speler, wat aanvanklik sou net afrigter maar is op die handskoene sit en kry in die doel te bereik.

Reeds vanaand se die volgende uitdaging en die eerste wedstryd van die hitte-toernooi op Västhagen teen Nedansjö IK klok 20:00. Welkom aan te moedig Team Holm! Die oorblywende wedstryd- en oefenprogram jy sal altyd vind die holmssk.se/kalender.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *