Österströms Bygdegårdsförening nystartar!

Na 'n tydperk van rus nou Österströms Bygdegårdsförening, OBF, “poppat” met 'n nuwe begin in samewerking met 'n vergadering van Benny en Charina Hultman 15/3 -16. Sowat 20 belangstellendes bymekaar gekom het en saam het deur die voorkeur agenda.

Die Raad van ODD is soos volg verkies; Voorsitter Lars-Erik Persson, ondervoorsitter. Kenneth Eriksson, Sekretaris Britt-Marie Nordin, vise SEK. Charina Hultman, kassier Lars Hallberg. Afgevaardigdes Roland Hultman en Ulf Andersson. Ouditeur Bo Lindroos, revisorsuppleant Karin Lindroos. Nominasie was Håkan Andersson en Märta Greta Jonsson. Verantwoordelik verhuurder van die bakhuis is Charina Hultman.

Die ledegeld is vasbeslote om te wees 50 / jaar en moet betaal word om Handel skoonmaak 6344, rekening 980 259 398, OBF. Skryf duidelik die / 'n van die sender van inbet. agente. enigiemand, wil, en die reëls aan te neem / verordeninge is binne die Vereniging aanvaar, om lede te word, Maar met die reg om net te stem vir die lede wat in Holm gemeente grense woon, ander ondersteuning verleen lidmaatskap.

Welkom as lede van die distrik ondersteuning vereniging, waar ons sal probeer om die verskillende belange wat kom op die agenda in ontspanning en gemeenskap te koördineer. Die Raad sien uit na, lede en ander algemene, kom met voorstelle vir maatreëls om ons aan te moedig in ons distrik.

Lees meer Österström Bygdegådsförenings egen sida.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *