ICA winkel in Liden te koop – stasie ook

Pelle die ICA het besluit om te verkoop - 'n ICA winkel word dus nie meer.“'N Hartseer vir die gemeenskap”, so is die een sonder die kommentaar op Facebook te ICA spoel kennisgewing van verkoping die ander dag. vandag skryf Sundsvall Tidning indien die winkel wat nou te koop. En asof dit nie genoeg was nie, die gas-stasie, terwyl dit ook op soek te koop.

ICA verdwyn
Ek 13 jaar per Norlander gestoot ICA Close in Liden, maar nou het hy besluit om iets nuuts te probeer. Hy merk ook op dat die kompetisie is taai vandag teen die groot kleinhandelaars in Sundsvall. ICA het ook aangekondig dat hy nie kontrakte met enige nuwe eienaar sal teken. Dus, sal hulle bly, solank die Per veg op. Per hou egter tans tjeks vir 'n nuwe ketting wat wil oorneem met enige kontrakteur en hoop dit kan in die herfs voltooi.

Net so, staan ​​terwyl Liden Macken te koop op die pad in die middel van Liden.Macken terwyl for Sale –
“'n wake – meer te ondersteun plaaslike”.

Asof dit nie genoeg was nie,, dit is nou die vulstasie op die pad te koop vir 'n geruime tyd. ST onderhoude Frederic Krewski net soos hy is op die punt om te vul by die vulstasie, en hy hoop dat hierdie 'n wekroep wees vir meer mense om die plaaslike alternatiewe te kies.

Dankie uit HBU!
Daar is geen twyfel dat die winkel in die dorp het baie vir distrik Liden deur die jare. So ook vir ons “Holm”, veral omdat die winkel in Holm gesluit in November 2011. Holm toestel Ontwikkeling, Hbu, wil Per Norlander en sy personeel bedank vir hul pogings tot dusver en hoop dat alles goed gaan solank as wat hulle voortgaan, en dat hulle 'n nuwe ewe toegewyde entrepreneurs wat wil oorneem sal vind. Net so, natuurlik Liden Macken.

jaar 2011 getref winkels in Holm weer sy deure. Hier met Hjordis met Walker buite.

.
lees ook

23/4 -12 St.nu: wou: 'N handelaar by Holm
2
2/6 -11 ST.nu: Die winkel bewaar die platteland


.

Lees die ICA Liden eie boodskap hieronder. Klik op die toespraak borrel om kommentaar te lees.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *