Regstreekse uitsending VANAAND 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands INDIEN

Wedstryd van die dag Live! Maak seker dat jy die beste gehalte van die rat op die onderste regterkantste. In die geval van enige tegniese probleme, probeer plaas uitgesaai direk skakel hieronder te kliek.

Holms SK.Kovlands INDIENvanaand 19:00 gespeel “Nordvästras El Clásico” by Holm Vallen met klassieke derby ontmoeting tussen Holm SK – Kovlands INDIEN. Die wedstryd geniet soos gewoonlik, die beste op die perseel met 'n stomende koppie java en wors of burger van die kiosk.

Holmbygden.se livesänder matchen. Vir diegene wat dit nie doen nie in staat is om dit by te woon op hierdie plegtige vårdrabbning, gaan spel ook goed om hierdie webwerf te sien. Net voor die wedstryd rigging plaaslike verslaggewer Fredrik Wikholm die kamera vergesel die wedstryd uitgesaai met kundige kommentaar en jongste nuus in die HSK kamp.

besetting, wedstryd aankondigings en uitslae, die teks in elke wedstryd gratis hier!

Vanaand se stroom (“ingesluit” bo): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:deur Youtube-kanaal: holmssk.se/youtube

laaste derby, 'n geheue svärd Holm Seger! Laaste HSK verwelkom Kovland by Holm Vallen is drie jaar gelede Mei 2013 in DM-Shocker, wat na 3-3 in voltydse hy het opgegaan na die strafdoele. 6-4 die eindresultaat as, na 'n opwindende kragmeting in die voorkant van die hoofpawiljoen.

Sien die volledige straf shoot bo van die laaste vergadering by Holm Vallen tussen Holm SK – Kovlands INDIEN.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *