Regstreekse uitsending VANAAND 19.00: Holm – die kubus

Wedstryd van die dag Live! Maak seker dat jy die beste gehalte van die rat op die onderste regterkantste. In die geval van enige tegniese probleme, probeer plaas uitgesaai direk skakel hieronder te kliek.

Holms SK.Kubikenborgs INDIEN.vanaand 19:00 speel Holms SK teen Kubikenborgs INDIEN 2 huis by Holm Vallen. Die voorlaaste tuiswedstryd in 'n paar weke, so neem die geleentheid om die spel te sien in plek met 'n stomende koppie koffie en 'n lekker burger van die kiosk.

Holmbygden.se livesänder matchen. Vir diegene wat nie die voorreg het nie om hemmma bywoon Sport mekka die distrik se, gaan spel ook goed om hierdie webwerf te sien. Net voor die wedstryd rigging plaaslike verslaggewer Fredrik Wikholm die kamera vergesel die wedstryd uitgesaai met kundige kommentaar en jongste nuus in die HSK kamp.

besetting, wedstryd aankondigings en uitslae, die teks in elke wedstryd gratis hier!

Vanaand se stroom (“ingesluit” bo): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:deur Youtube-kanaal: holmssk.se/youtube

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *