Oorlog veteraan in Österström vul 60 jaar

Jan Sjöström vul 60 jaar.
– Nou kan ek 'n hele dag spandeer in die woud om vis te vang of te skiet, sê Jan Stromberg as die Midsummer vul 60 jaar.
Die meeste mense wat ry saam pad 320 het
waarskynlik opgemerk 'n landmerke Holms, Jannes “A-observationstorn” tussen die FN se, Die Libanese en die Sweedse vlag. in vandag Sundsvall Tidning hulle skryf oor oorlog veteraan ná sewe VN-diens in Sinai, Ciprus en Libanon gevind rustigheid op 'n plaas in Österström. Janne beskryf die gruwels wat hy uit die verskillende oorloë gesien het volhard met minsprängda motors, voor die oë van dooie kollegas en die geestelike uitdagings wat dit gebring met dit. Die seun roep hom skertsend kluisenaar, maar beweeg na Holm was dat sommige behandeling van sy diagnose post-traumatiese stresversteuring (PTSV). Tog, beskryf hy die tydperk van diens as die beste in sy lewe.

Vandag Janne reeds 'n verstok Holmbo en een van die dryfkragte in verenigings. As aktief in Holms fiskevårdsområde en Holm toestel Ontwikkeling Hy het 'n warm toewyding aan die distrik se beste.

Baie geluk Janne wil HBU!

Artikel in ST (stoot / Click to enlarge)
Lees die artikel oor Jan Sjöström, 60.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *