Rescue gesteel op Västbyn!

Reddingsboot gesteel op Västbyn!
“Die boot mag slegs gebruik word in noodsituasies”, sê die teken in die West Village swem. Nou blyk dit die reddingsboot egter gesteel.

Besaai rondom die braai area op Västbyn.Heel waarskynlik, die reddingsboot op Västbyn gesteel hierdie September. openbaarmakings ontvang Asseblief, as meer gesien iets. Volgens gereelde bad besoekers sal boot te red het daar in die somer was. Nou, egter, dit is opgemerk dat dit ontbreek, en wat besaai rondom die braai area.

Getuie stellings oor die moontlike diefstal
Dit kan ook gesê dat die bygevoeg 6 September om 17 uur vanaf boot gesien 'n bakkie op die bad. Wanneer jy dan draai dit teen die kus met 'n boot, so het die bakkie skielik in 'n haas en weggegaan met die kas deure oop. Daarna was daar ten minste geen boot. As dit dan was daar net voor dit kan nie met sekerheid gesê, maar waarskynlik is dit dalk verwante wees.
Is daar iemand anders wat kan sê wanneer hulle die jongste in die nabyheid of gesien wat dit kan wees vir van sien, so moet asseblief s!

Wat doen jy as jy so iets sien?
Belangrik Buurtwag, veral in landelike.As ons kyk na 'n onteenseglik voortgesette oortredings moet die polisie natuurlik bel via 112. Met die wete dat die polisie dikwels 5 Mil weg, kan 'n mens dit of twyfelagtige situasies soos hierdie wanneer behalwe “net” sien iets verdag, dit kan ook slim om dit direk te deel Holm-ihr på Facebook. Moontlik met 'n relevante beeld. So bereik direk oor 300 Lede met oë in en rondom Holm. Aan te sluit jy ook As jy nog nie het, om uit te vind wat gebeur in die platteland.

Rescue Resources het, maar belangrik in landelike gebiede
Reddingsboot in Västbyn is 'n belangrike bron vir 'n verdrinking voorkom binne op die strand of op die dam. Soos enige ander oorlewing toerusting is in ylbevolkte gebiede is veral belangrik wanneer dit neem gewoonlik 'n lang tyd vir nooddienste en ambulans opdaag. In Holm kan ook boot gebruik van die sogenaamde Verbeterde bure wat in verspreide areas te red. Op 'n verdrinking alarm in Holmsjön alarms SOS Alarm outomaties vrywilligers regoor die Holm via SMS en het die geleentheid om iemand in nood te red voor die openbare veiligheid personeel kom. Lees meer oor die projek Versterking buurman in Holm hier en hoe dit werk. Hier kan jy ook jou belangstelling uit te spreek as jy wil om betrokke te wees as 'n vrywilliger hulpbron.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *