besluite: Verleen hulp vir vesel om Holm!

Die vesel is gegrawe deur Anundgård 2005. Nou is die hele Holm kry dit.Jan Winroth by die kontrole 2005 wanneer die grafte vesel deur Anundgård. Nou is die hele Holm gekoppel aan.

Na intense pogings oor die afgelope jare kon ander dag die Raad van Holm Vesel Ekonomiese Vereniging die County Administratiewe Raad en die Raad se besluit uiteindelik in kennis stel: Verleen aan vesel-netwerke te bou in Holm!

Holm Vesel sal die vesel netwerk met ServaNet bou. In die huidige situasie is nie 'n duidelike besonderhede. 'N start-up vergadering met ServaNet in die vroeë 2017 sal die werk wat gedoen moet word en die inligting te verduidelik sp te weeslag.

Start-up vergadering Januarie / Februarie waar lede besluit of dit van sal wees
Baie kort na die begin-up vergadering, sal hulle noem 'n lidmaatskap vergadering om die omvang aan te bied, wat verband fooi is en hoe dit lyk soos 'n stem omdat ons regtig gaan veseloptiese netwerk te bou. Dit is die lede en nie die raad van direkteure wat die finale besluit neem. Die vergadering vind plaas iewers in Januarie / Februarie 2017.

Baie goedkoper as jy nou is!
Die Raad beklemtoon die belangrikheid van warm gesprek aan soveel mense as moontlik sluit aan by. Dit sal waarskynlik in staat wees om later aan te sluit, maar nie by die prys wat sal wees met die bydrae nou aan ons gegee. Dit is nie moontlik met reëls vandag op 'n terugbetaling later kry om aan te sluit.

Direksie, Stefan Edin onder leiding, dankie aan al die lede wat getrou gewag en het nie opgegee. Nou is die werk kan begin na 'n lang wag. Nou distrik Holm in die toekoms!

Lees meer oor Holm vesel en verbind nou!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *