Ten slotte vesel tyd! – aanbod t.o.m. 31/3!

Nou is dit uiteindelik tyd om distrik Holm verbind met vesel breëband. Deesdae Holm vesel lede ontvang 'n aanbod in die pos bokse waar tot 31 Maart kan aansluit vir 'n afslagprys van 18 400 kr (1500 KR uit woorde. waardeer 19 900 kr). Selfs diegene wat nie wil hê om die dienste vandag, verbind die huis vir toekomstige behoeftes!

Harde werk sedert Oktober 2013
Dit is na ongeveer 3,5 Jare se harde werk deur Holm vesel bord met lede aanwinste, vergaderings, aansoeke M.M.. as dit is nou duidelik dat daar ServaNet dat die netto sal trek in Holm. ServaNet is ook die maatskappy wat die inter veseloptiese netwerk van Sundsvall sal doen, wat beteken dat meer mense in staat is om aan te sluit aangesien buite Holm vesel opvanggebied sal wees.

Ingesluit grawe om die huis van die aanbod
In die vroeë stadiums, daar is sprake van die mengsel self moet reël vir die begrafnis van die kabel in Holm is en jy jouself kan moontlik staan ​​op sy eie grawe laaste bietjie opgegaan na die huis muur. Die offer vandag egter beide grawe al die pad, en die maak van gate in die muur. Ons weet nie vandag as jy wil of die dienste van die netwerk nodig, jy kan ook wag met die inskrywing. Op hierdie manier, die huis nog aan die netwerk gekoppel, wat op sigself eiendomswaardes aansienlik meer as die sny koste verhoog. Die skedule is om die graaf in die grond in drie maande sit, in Junie.

Holm vesel Ekonomiese Vereniging
Die vereniging voort natuurlik om die proses van vesel tekening vandag monitor, hoewel ServaNet oorgeneem die aansoek en opdrag teen die County Board. Dit is egter nou tot elke individu om te kies of om die vesel of nie. Daar is dus geen algemene assosiasie besluit vir hierdie. Watter rol Holm vesel dan sal voortaan sal aangebied word en bespreek word by die jaarlikse vergadering in die laat lente en uiteindelik besluit deur die lede. Lees meer hier oor Holm vesel en vorige artikels.

Info box vir ServaNet aanbod

Vir meer inligting oor die omvang van die dienste, berekening voorbeeld, voorwaardes M.M.. kan gevind word in die e-.

Nie net vesel
Soos 'n klomp ander landelike ontwikkeling is die uitbreiding van breëband in Holm nie net oor die ding self – 'n vinnige Internet, TV-dienste en IP-telefonie. Om die distrik te ontwikkel kombineer om basiese voorwaardes vir die toekoms te skep. Om op te som die behoefte om te wees op die reis na Holm vesel Board allra första facebookinlägg citeras; “Ons wil hê dat die werk aan die gang te bied om te verseker dat ons vaderland toegang tot die belangrike breëband-netwerk aan ons vaderland sal hê om voort te gaan om te lewe en te ontwikkel in die toekoms. Laat ons aan ons kinders en kleinkinders en ander 'n geleentheid om te lewe in ons pragtige land te gee.”

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *