Huise gered uit die vuur van gewapende buurman – 'N jy met!

Gedurende die May Day naweek gered van 'n huis in Norrleringen van die vuur van 'n sogenaamde Verbeterde buurman. Wil jy 'n raak!? Of is jy reeds en wil opknappingskursusse opleiding kry en, onder andere. toets poeier brandblussers. Registreer jou belangstelling hier!

Reddingsdienste in Fränsta en Liden wat gewaarsku om die gras vuur was 33 en 36 km, met 'n vyf-minuut reaksie tyd en 'n half uur ry tyd om Norrleringen. Daar was egter naaste net versterk 3 minute en hulp was vinnig op die toneel met 'n draagbare brandblusser. Die verskil van die vuur uitgang kan groot p.g.a gewees. in die vroeë en vindingryke ingryping. Lees meer in Sundsvall koerant aan die brand gesteek.

Redding en ambulans gewaarsku altyd by 112 oproepe oor ongelukke in Holm, net soos oral anders in Swede. Dikwels, egter, tydens die eerste minute onmiddellik na 'n ongeluk wat die kritieke en lewensredding maatreëls in die eerste plek gemaak. Soos gewoonlik die beskikbare hulpbronne ver as 'n verblyf in landelike gebiede.

Nou is daar nog 'n kans vir julle wat sal opstel indien jy die moontlikheid van 'n ongeluk of 'n hartstilstand in ons distrik het. Onderwys aande is georganiseer in Sundsvall 15/5 of tik 16/5, PM 17-21 vir nuwe en PM 19-21 as 'n repetisie vir al aktief. As jy nie in staat is om nou te gaan is, spesifiseer dat jy eerder later sou gaan opleiding. Registreer jou belangstelling hier!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *