Svenolov steek sy houtskool oond vandag!


Vandag is een van die bestemmings beter piekniek Kväcklingssjön in Holm by 14:00. Daar is naamlik Sven Olovs gereed om Medelpads ontbrand en miskien Swede se enigste gereed om te begin houtskool oond! Dit was verlede jaar dat die ou en wyse Sven Olov Ytterbom van Östbyn begin met sy projek – Om jou eie houtskool oond maak. Nou, is dit uiteindelik klaar en Sven-Olov het uitgetrek om die bos hut om te waak wanneer dit vandag sit die vuurtoring. 'N uitstekende bestemming vir dag. Bring jou piekniekmandjie, ontmoet Svenolov en kry 'n voorsmakie van die geskiedenis.

Kolmilor gemaak gouer om houtskool bewerk genesing produseer. Deur 'n suurstof tekort verbranding van hout, omring deur insluitend spar en grond steenkool gevorm word. Die geheim is om 'n matige verbranding hou, sodat Milan nie vang vuur en gaan in rook. Iets wat gebeur het by 'n soortgelyke poging 'n paar jaar gelede in Sula.

Vind Kväcklingssjön
Draai die Lillsjön in Östbyn. slaag dan Lillsjön paar kilometer, sodat jy kan die oond vind ons Kväcklingssjöns ommekeer.
Kaart skakel hier.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *