Andreas Sahlin en Thomas Mehlin doen teater

In die dae en tot die 14 Julie ontvou teater stel Ökensagan die People's House in Erikslund en Andreas Sahlin van Trein Mountain staan ​​vir musiek met sy orkes. Baie van hulle is die Holmbor wat lodges, Sandnäset of ander feestelike geleenthede het kennis geneem van die musikale talente van die dorpie Mountain Drive geproduseer. Beide die ou man Ørjan “saal” Sahlin, en seun Andreas, selde het die geleentheid in gebiede sonder 'n geveg gehoor. Vandag, Andreas huidige met die band Domino Majestic in 'n somer.

Andreas naaste landheer Thomas Melin van Indal speel ook in die groep en het ook geskryf die script vir die opstel Desert Here, wat is 'n musiekteater van stel Kabaré. Saam verteenwoordig hulle 'n geskiedenis van emigrasie na die Verenigde State van Amerika van die 1800's uitgebeeld met humor, verwarming en musiek. Daily News vandag ervarings wat dalk gedeel selfs deur emigrante vandag, dat in plaas van gaan weg, kom na Swede.

Op die verhoog speel nie minder nie as 35 persone, behalwe funksionarisse. Vandag is die idee van voorraad, maar daar is nog dae oor om te bespreek vir diegene wat wil om die skouspel te ervaar. Läs mer och boka biljett här!

Die band Domino Majestic kan gevind word by Spotify, Youtube of Facebook.

lees ook
3/7 ST: En utvandrarsaga med massor av musiksommarteater med Ånge Kabaré
26/6 ST: Utvandrarsaga repeteras i Ångemed massor av musik

 

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *