Eens die tuiste van die Gear Mountain

In die vignette “behuising Pulse” het Sundsvall Tidning verlede week 'n besoek aan die berg Drive. Dit is Andreas Sahlin en sy vennoot Elin Hellström (Ostersund) wat onlangs gekoop die volle huis en verhuis na die buurplaas met ouers Andrew's. Op Sondag, hulle selfs versier die voorkant van die papier weergawe van die tydskrif!

'N Ruim stoep bo klaar vir die somer. foto: Viktor Sjödin, ST.nu

Ek verslaggewer (“plus”-artikel) ons kan lees op die skuif, die huis en deurlopende totale opknapping van die egpaar se. Die huis het met leë hande vir tien jaar 'n paar verrassings aangebied… In die solder gevind 'n ou emmer dinamiet! Dit het die veilige manier en laat die polisie bom span om te sorg vir ontdekking neem. Die egpaar self bied hulle ook 'n paar verrassings – in September, sal na verwagting toeneem soos 'n kind! geluk!!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *