Uiteindelik neerslag van Holm

 

Afgewag Neerslag oor Holm 21-22 Julie

die weer, selfs deur die Sweedse standaarde, was 'n groot besprekingspunt vanjaar. Na afloop van die aanhoudende droogte het 'n stewige reën uiteindelik verby distrik Holm by die naweek. nota om eldningsförbud nog heers oor die hele land.

Nader as dit nie reën Donderdag

Die risiko van 'n brand is en het dreigende nasionale gewees, sowel as in Holm. Hier is twee voorvalle waar vuur departemente plek ontbied geneem tydens die somer, 'n gras brand by Storjärptjärn en by Hassjön. Nie aangesien die sneeu verdwyn, iets reën werklik die moeite werd om die naam bewys oor Holm, 'n uit te wis selde gesien. Daar is slegs 'n paar baie kort reëndruppels wat oor die platteland geval was – tot nou toe.

Tydens Saterdagmiddag die reën begin met 'n paar storte wat gekom en went-. Later Saterdagaand en die res van die nag tot Sondag tot 12:00 oop lug oor die hele Holm. Hopelik sal die reën kan 'n broodnodige hupstoot aan die plantegroei gee, bessies, en bo alles te verminder die risiko van 'n brand. Nou, kan jy ook 'n bietjie meer snoei om na uit te sien na die distrik al gräsklipparentusiaster.

let daarop dat eldningsförbud fortfarande råder i hela länet. Selfs meer reën nodig sou wees voordat ons kan begin praat oor iets “normale”.

Nou om die week as weer verwag hittegolf om terug te keer met temperature bereik 27-30 grade van Holm. En as jy glo weervoorspellings wat 'n bietjie meer broodnodige reën af weer verwag naweek.

op holmbygden.se/vader Jy kan altyd die nuutste weervoorspellings Holm!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *