Goed bygewoon kuns toer in Gimåfors


Goed bygewoon kuns toer in Gimåfors naweek.

Die kunstenaars Ann Badman, Curt Anonymous, Eva-Liisa Jonsson Holappa, Hanna Hasse, Lily Sy Gälldin, Lena Sellstedt en Ulla-Britt Hill oor die naweek het die kuns loop op Gimåfors gemeenskapsentrum. Rondom die sewentigerjare gaste elke dag kom om sien of die aankoop van hul skeppings op Gimåfors gemeenskapsentrum. Selfs middagete bediening was gewild. Skilderye van verskeie soorte is om te sien. Hoewel foto's en keramiek.

'N Groot trek het waarskynlik ook die bediening van middagete, wanneer baie gaste, inwoners en verblyf eienaars regoor die geleentheid om middagete te eet tydens die besoek, Besoek Stefan eenvoudige – een van die organiseerders in Gimåfors Bygdegårdsförening.

Pictures konstrundan

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *