Indals INDIEN – Holms SK. Live vanaand Woensdag 18,30


Wedstryd van die dag Live! Maak seker dat jy die beste gehalte van die rat op die onderste regterkantste. In die geval van enige tegniese probleme, probeer plaas HSK se kanaal holmssk.se/youtube.

vanaand by 18,30 dit derby teen Härevallen in Indal. Matchen sänds live här på Holmbygden.se !

Na afloop van die somer breek Holm uit gekom het met 'n weg wen teen Viskan en later 'n huis nederlaag teen Alno. Holm staan ​​in die vierde plek in die tabel en nou het dit aan die tafel loper Indals INDIEN (f.d. konkursade Granlo BK ). Taai opposisie en weg vanaand – maar Holm kamp het bewys van sy blink kant tydens die opleiding sessies afgelope tyd met 'n baie sterk en groot ondersteuning. Die ou HSK jakkalse Patrik Mattsson en Krister Lindberg, wat ook bygedra het tot die uitsig en Alno, het 'n comeback gemaak ná 'n paar jaar break. vasberade aksent Kim se op oop ruimtes en Mattsson swaar onderdrukking is welkom versterkings in die groep! Vanaand, kan alles gebeur!

Holms SK kom by Härevallen met die volgende groep: 30.Andreas Kotermajer 2.Kristian Karlsson 4.Krister Lind 5.Johan Hallström 6.Oscar Pq Palmqvist 7.Patrik Mattsson 8.Yonas Khlwelki Ye 9.Olle Nord Berg 10.Niklas Wikholm 11.Gebremeskel Elias 12.Kenneth Lindberg 14.Eskil Nordberg15.Linus Vars 16.Robin Holmlund 18.Daniel Selin 19.Peter Lind 20.Marcus Smedman 21.Claudio Moraga.

volgende wedstryd: Holms SK – Matfors INDIEN 2. Sondag 26 Augusti. 14:00 Holmvallen

besetting, wedstryd aankondigings en uitslae, die teks in elke wedstryd, gratis hier!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *