Holm besluit op ekstra tyd in målrika TV spel

Die span se kaptein, Niklas Wikholm was daarna tevrede en sê dat die span tans besig met sy beste seisoen in 'n dekade. - Dit beteken dat meer vir die gemeenskap as vir die span en die vereniging self, sê Wikholm. reportage & prentjie: Jennifer Engström, Sara Carlzén. ST.nu

TV-kykers en die skare getrakteer op 'n ware målkalas wanneer Ange INDIEN besoek Holm Vallen op Sondag. Die hele nege doele aangeteken in die minute voor die skeidsregter blaas die eindfluitjie.

Leef Het jy al ooit Afdeling 5 matches're inget nytt vir die toegewyde HSK ondersteuner, maar hierdie keer was dit bygewoon Holm Vallen Sundsvall Tidning wat gekies het om ons te vereer met hul eie Livesändning. Voor die wedstryd, het die koerant het die span tydens die opleiding van vroeër hierdie week en nuwe entoesias ondervra Holm sportklub se Peter Lind. Na afloop van die wedstryd was ook 'n intervju met die span se kaptein, Niklas Wikholm (die ram).

Live Onderhoud met Holm se afrigter Michael Kotermajer voor die wedstryd

Holm het hierdie seisoen gevoer baie vreemd teiken winste en baie laat game besluite. Laaste toe ontmoet Ange INDIEN weg van die huis op die Nasionale Dag, en won 1-2 was geen uitsondering nie (regerende kan ses i repris här). Sondag se botsing sou nie bewys verskillende enigsins te wees…

Reeds in die heel eerste minuut, gesloop Olle Nord Berg af in die offensief straf en Holm kan in die voortou gaan deur 'n strafskop. Ange het dan ook 'n sterk verdediging in die eerste helfte en Holm het 'n harde tyd om in gevaarlike situasies. Die wedstryd minute 27 kon nie ingaan nie via 'n vermindering “ihopspark” in die straf gebied wat Holm se nuwe doelwagter Simon Molin kans gelaat. Ange opgevolg die telling 'n paar minute later na die tuisspan weer slordig in verdediging en het nie daarin geslaag om die bal skoon te maak. Holm teiken winskoop Olle Nord Berg erken egter net voor rustyd en die spel gevoel voor die tweede helfte heeltemal oop.

In die tweede helfte het die tuisspan 'n bietjie spel voorsprong bo teenstanders. Die teleurstelling van Holm spelers toe die besoekers het in die voortou een of twee keer kon nie verwar word… Maar Holm bestuur in te samel, opheffing baie dreigende lang bal na Ange-verdedigende, en die hakies op die score. In die 87'e minute vervang Holm in die comeback gees gevaarlike punte dief Johan Smott en 'n paar sekondes later, Holm bekroon met 'n vryskop halfpad tussen die sentrum sirkel en aangedui straf. Die oomblik Johan “Halling” Hallström sal nader vir die vryskop ronde Johan Smott Ange verdediging en hawens, dus heeltemal oorbodig voor aangedui bewaarder. Halling daarin slaag om die skedel van die välvuxne Olle Nord Berg vind, knik af by die voete van die nou ongemerkte Johan Smott maak 'n handige afsluit en heeltemal giet oor die bal en druk gelykmaker 4-4 !

Die wedstryd minute 92 Holm het begin om 'n ware reuk van 'n oorwinning voel… Moet ons daarin slaag om in 'n ander laat wedstryd-bekroonde?? Die skeidsregter blaas vir die vryskop Holm hoog in die offensief helfte van die veld langs die kantlyn. Vryskop King John “Halling” Hallström borsels die gras 'n bietjie los met sy linkerhand voor hy saggies tee die bal op die versorgde grasperk… Die tuisspan beweeg tot alle beskikbare personeel vir 'n beslissing…

Halling neem 'n kort benadering en weer maak 'n perfekte geleentheid met links Dojan in die straf gebied waar dit uiteindelik sy weg vind na die voete van Holm verdediger Kristan Karlsson – Soos met 'n ware veggees dit regkry om die spel, spel-bekroonde doel te stoot! Nick Borgen “Dit gly in” eggo's van Holm Vallen… Met net drie wedstryde oor in die seisoen, ons is nog steeds op die heel hoogtepunt van die slag * Medelpad vyfde graad!

Sien die beslissende 5-4 doel in beseringstyd hieronder:
(prentjie, ST.nu)

*Matfors INDIEN 2, lê tweede in die tabel, het nie in staat was om te bevorder as gevolg van regulasies wat sê dat die klub nie twee spanne bo div moet hê nie 5.

eindtelling
Holms SK – Ange INDIEN
5-4 (2-2)

1-0 Johan Hallström (straf)
1-1 Alexander Sjödin
1-2 Hampus Johansson
2-2 Olle Nord Berg. gat: Johan SMOTTENE

(half-tyd)

2-3 Omid Tajik
3-3 Niklas Wikholm. gat: Johan SMOTTENE
3-4 Alexander thìd
4-4 Johan SMOTTENE. gat: Olle Nord Berg.
5-4 Kristian Karlsson. gat: Johan Hallström (bygevoeg op)

OPENBARE
as 30 pers

komende wedstryde:
Ljustorps INDIEN – Holms SK. Ljustorps IP Sun 16 September kl 14,00.
Holms SK – Selånger SK. Holmvallen Sat. 22 September kl 14,00.
Hassels INDIEN – Holms SK. Hasselbackens IP Sun 30 September kl 14,00

besetting, wedstryd aankondigings en uitslae, die teks in elke wedstryd, gratis hier!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *