Nuwe musiek video van Holm met Jessica Falk!


Vandag vrygestel hulle 'n nuwe single met Jessica Falk met die musiek video verfilm in Holm.

Jessica Falk en dogter Rocky duet gespeel reeds op radiostasies in New York, Nash, Florida, Denver, Michigan en Nieu-Seeland. Hulle het ook verskyn in Amerikaanse Pride Magazine met die boodskap en die geskiedenis van die lied, en nou ook 'n toer van 6 gigs in Michigan en Wisconsin. Rocky verskyn ook op Saterdag in Barna Ministerie by. 11.00 i P4, waar daar is ook praat oor die liedjie 'n verandering. Vandag laat Jessica ook 'n enkele skoot in Holm. Sien hoe Jessika en talle motorfietse gons totdat die Holms paaie in die musiek video.


Musiek video – Gereed om te vlieg:

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *