SVT Holm aan die projek versterk buurman


SVT se verslaggewer Anna Beijron gegroet die Olle Frisk, een van die dorp Gewapende genote, en kyk na eie ingesamel noodtoerusting die dorp se.

Vanaand op TV 1 18:33 (meer verslag) en 19:55 'n verslag van Holm aan die projek versterk naaste uitgesaai. Die projek is in Holm gelede 2014 die eerste dorp in die land waar vrywilligers is gewaarsku van verkeersongelukke, merk, verdrinking en hartstilstand. Daarna het verskeie dorpe in Medelpad verbind en nou is daar planne vir die nooddienste om die projek uit te brei, sodat jy kennisgewings kan ontvang op ander plekke as hul eie as jy gebeur om die omgewing te wees.

In die verslag besoekende verslaggewer Anna Beijron Olle Frisk, wat die inisieerder van die versameling van hart voorgereg in Anundgård was. Daar, hulle kyk na dit en die ander noodtoerusting om die saamgestelde Holm toestel Ontwikkeling bereid stel van dorpenaars in die geval van 'n ongeluk in die gebied. Saam met Olle Frisk ook onderhoude gevoer met Niklas Wikholm, onder andere praat oor die onlangse verdrinking alarm by Sandnäset.

Is jy belangstel in die lees meer oor die projek, wat om te doen in geval van 'n ongeluk of uit te druk jou belangstelling om deel te neem as 'n medemens versterk, Lees meer hier:
holmbygden.se/akut

Vill du stödja föreningen Holmbygdens Utveckling, wat in stand te hou noodtoerusting en werk vir dorp ontwikkeling. Teken hier vandag!

Lees meer oor die Sweedse televisie op storie vanaand se:
Bybor i Holm: ”Vi ställer upp och är medmänniskor”
Räddningstjänstens frivilligsatsning i glesbygd växer

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *