Warm somer aand teen 'n verlies op Holm Vallen

Maandag aangebied om 'n pragtige somer aand met vanjaar se bywoning rekord by die huis by Holm Vallen. Ongelukkig, die spel was nie so heerlik as die weer. Holm het geklop deur Matfors in die finale rondte voor die pouse. Die besoekers kon wen met 2-0 nadat die voortou gehad het, 1-0 telling. Die eerste helfte het na Matfors wat die grootste deel van die wedstryd gehou en geskep dus ook die meeste kanse. Maar dit sou neem tot aan die einde van die helfte voor die besoekers het die gat op die eilande. Dit is deur gaan weg in die regte verdediging en Matfors speler het sy kop en kan maklik ontwrichten die bal verby Stefan Bjertung in die huis doel…
Lees die volledige verslag van die verrigtinge by holmssk.se/alaget.

Läs Dagbladets reportage från Holmvallen.

Speler van die Wedstryd *: Johnny Nutt.
*altyd aangestel deur Holm-gangers. Vandag respresenterad deur Agne Frisk.

+ NEW: Lees die opponerende span se eie wedstryd kommentaar hier – MIS.
+ prestasie die spelers se in 'n wedstryd vandag. sien puntemakers, bywoon, inbraak ens.
(Hou die muis oor die titel ikone aan die bokant om te sien wat dit beteken.)
+ NEW: Sien HSK se statistieke speler wedstryde, doelwitte, help, kort m.m.

+ opsomming en “voor-talk” uit Lokalfotbollen.nu. die hersiening van alle
ligas (laat verander of die dag na die wedstryd,).
.

volgende wedstryd, DM: Holms SK Ange INDIEN (div. 3), Woensdag 24/7 19:00 Holmvallen.
.

Links
+ Sien Guldfemman tafel op holmssk.se/G5.
Het jy al die kompetisie gemis? Dit is nie te laat! Lees meer hier!

.
tabell+ Holmbygden.se/tafel – Table, wedstryde ens.
+ Top puntemakers Afdeling 5
+ interne puntebehaler Holms SK se
+ Publik League 5

+ Holmbygden.se/HSK – Lees meer oor die vereniging Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync wedstryde / opleidingsessies met jou selfoon!
+ Holmbygden.se/programme – Resultate en tabelle vir al Medelpad Impact, ook direkte verslagdoening leef vanaf Olimpiese Spele en Superettan (m. Giffarna).

+ Skryf in vir HSK se wedstryd info en resultate op SMS via Holmbygden.se!