Gezici kitabxana “Mobibblan” – yayma kitabxana

Mobibblan, den nya bokbussen trafikerar Holm i vår.mobil kitabxana yeni müasir doldurulması ilkin on Avqust ayında Holm bir neçə kənd gəlir 24/2. Under sportlovsveckan arrangerar de även en clownbesök för alla barn i bygden. “Mobibblan” – mobilt bibliotekär det nya begreppet på bokbussen som trafikerar kommundelarna med jämna intervaller. Till Holm kommer den under våren följande datum; 24/2, 30/3, 27/4, 25/5.

När kommer bussen till din by? Hålltider i Holm hittar på holmbygden.se/bokbussen.

Läs mer och se filmen om den nya bokbussen här
24/10 -15 Sundsvall Tidning: Mobile kitabxana köhnə gezici kitabxana əvəz
Mobibblans Facebooksida: facebook.com/Sundsvallsbokbuss

Clownbesök i Anundgård under sportlovsveckan 8/3 för alla barn i Holm!
Under sportlovsveckan tisdagen den 8/3 arrangerar bokbussverksamheten dessutom ett besök av Clownen Daff-Daff på Församlingshemmet i Anundgård. Samtidigt står de utanför med bokbussen. vaxt 10:00 uppträder Clownen Daff-Daff och sedan står Mobibblan kvar fram till klockan 16:00 fulladdad med böcker och annat för både vuxna och barn. De kommer att ladda upp med extra böcker på olika språk åt alla nya Anundgårdsbor!

Musikquiz i Gimåfors 10/3
Cümə axşamı 10/3 arrangerar Mobibblan även en Musikquiz med Annika Winhagen och kaffe med bokprat vid Bygdegården i Gimåfors.

Cavab yaz

E-poçt ünvanından dərc olunmayacaq. Lazım alanlar qeyd olunur *