Duh Fan selo party u subotu 31/1 u 17, dobrodošli!

obs! Gratis mat för alla barn!
Flaktande byafest på lördag, dobrodošli!
Kåtan är rest mitt i byn för tillagning och servering av bygdens bästa hemlagade wok!

Till följd av vindkraftparkens invigning på Nötåsen ordnar HBU på lördag 31/1 u. 17 i samarbete med Eulos en byafest för hela familjen på kyrklogen i Anundgård. Alla Holmbor och utsocknes intresserade är varmt välkomna att hitta gemenskap och värme på kyklogen med vår uppvärmda kåta mitt i byn.

Bygdens egna gastronomilärda kommer att servera hemlagad wok på Muurikka i kåtan för en billig penning (50:-) och i kyrklogen väntar en underhållande spelning av den välkände trubaduren Hemlagade nudlar i muurikka serveras byborna på lördag!Tobias Larsson. Kryddor och sambal finns att spetsa maten med och dryck för törstens behov erbjuds i lagom omfattning. Delikata snacks av lättare karaktär erbjuds även. Lyssna till glad sång och upplev god mat och gemenskap.
dobrodošli!

Poslušajte pregled Tobias Larsson ispod

Jedna misao o "Duh Fan selo party u subotu 31/1 u 17, dobrodošli!

Leave a reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *