nou any + nova direcció + Nova pàgina web = Holmbygden.se

Holmbygden.nu – una memòria.

de 2012 de Desenvolupament Empresarial i Turisme una nova direcció amb el districte Holm, un nou lloc web i .es al final. L'antiga direcció, holmbygden.nu, encara estarà present durant algun temps i que enllaça. Aquesta pàgina ha estat redissenyada per modernitzar el contingut lleugerament i al mateix temps estalviar diners quan última rebuda era una despesa innecessàriament car. Amb sort, la nova pàgina exposar encara millor negoci del districte, atraure més visitants i seguir promovent la bona cohesió en Holm.

Estem molt contents de rebre comentaris sobre la pàgina i vol molt tenir suggeriments sobre què més es pot afegir fins. Sap vostè alguna cosa que va succeir, que està passant o qualsevol informació que pugui ser d'interès per als altres aquí, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Per descomptat, pot també ser feliç a escriure una sèrie de llibre de visites.

Quan la mà està en la seva infància, que pot ser, per suposat mal com els enllaços no estan funcionant correctament o que alguna informació presa de la pàgina d'inici anterior ja no és correcta. Si us plau notifiqui si és així, arreglarem immediatament!

HBU F / T també els desitja a tots una bona continuació del nou any, i al mateix temps oferir una imatge fresca de l'església de Holm a l'hivern.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *