Arbres coberts de neu en carreteres i pistes en Holm

Primer va ser la tempesta Dagmar que va anul·lar grans arbres, els portals eren el seu cas. Ara són els arbres més petits girar per prendre la terra com les seves tribus febles ja no tenen l'energia per sostenir la coberta de neu pesada. En les últimes setmanes, quan plogui o snöblandad precipitacions a la costa, que ha caigut gairebé un metre de neu en Holm.


Quan es giri cap a l'oest a partir Kovland creix lentament el paisatge de conte de fades al llarg de la carretera com la diferència d'alçada de l'alzina. Al costat sud Holmsjön de pensar malament dels seus ulls quan es viatja amb cotxe. La gent ha estat tornant a casa després de la serra mecànica per a la gestió d'aixecar. Els arbres que queden, però, formen un bell viatge per a qualsevol persona que passa per. La pel · lícula mostra el més semblant a viatjar en un llarg túnel de branques i la neu.

A més de boniques vistes d'hivern convidar a les nevades, lamentablement, també intransitable i les apagades. A l'agència de transport intervals regulars de patrulla i empreses de serveis públics "sub-contractistes de les maneres per mantenir-los viables i per garantir que no hi hagi cables no estan trencats pels arbres carregats de neu. Un d'ells – Matthias Sjöström de Granja Onund – indica com d'un dia per l'altre acaba de caure més i més arbres a través de línies. Li donaria per dalt no és negre fos molt lluny.

D'esquí Onund s'executen a la finca bloquejat de nou total de. Malgrat totes les trampes de vent netegen després de la tempesta Dagmar va caure de nou els arbres a través de la pista. Moure 's per la 2,5 km de pistes il · luminades amb scooters, motoserra i röjkniv va prendre tot de tres hores.

 

En alguns llocs ho fan ells mateixos els arbres més grans, fins i tot més de les línies que s'han de prendre per estalviar nits elljuset. Max Wikholm (el visual / cinema) amb l'ajuda de la pedra llistons Niklas Wikholm va lluitar diligentment per netejar el desordre. En total requerit en algun lloc entre cinquanta i cent una parada per netejar al llarg de la pista. Com es pot continuar aquest hivern per aconseguir mantenir el carril d'acceleració està per veure. Realitzar el seguiment de l'estat disponibles en l'actualitat, però, sempre llegiu les pròpia pàgina de la pista aquí a Holmbygden.se.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *