Va al llop hivern a Holm

Holms Verbesök a l'església.La vida natural s'arrossega cada vegada més a prop. El ja és a prop de Holm naturalesa té diversos albiraments de depredadors exòtics. Aquest cap de setmana podria ser un llop veu enmig de Anundgård, Holm.

Big Bear condemnat a Liden..
Al poble i els seus voltants, recentment s'ha vist ós als pobles. Fa dues setmanes sköts D'altra banda una gran Björn i Liden. Una cosa anterioritat havia estat molt estrany. Llegiu l'article ST.
.
El linx va ser vist al pati a Gimåfors..

A l'agost, hi va haver també un linx a la tornada d'una trama en la Gimåfors, mitjançant el qual van morir uns impostos agrícoles.
* El linx a la imatge no té res a veure amb l'escriptura.
.
.Església de Holm.
Encara més difícil de superar, però, va ser que la nit de dissabte es va poder veure un llop i Anundgård. Va ser durant una passejada nocturna a una comunitat de veïns locals va veure un passeig animal més gran a pocs metres de distància Església de Holm. Un llop amb gran cua peluda es movia al centre del poble. En un moment en què tots dos tenien el contacte visual i un automobilista que passava es va aturar i també va tenir el plaer de visualització depredador. Després van fer el llop una esperança real de la cobertura de l'església i van desaparèixer cap al nord amb un vaivé avança a poc a poc cap a l'escola.
.
.
El que el llop estava a l'església a fer és incert. Possiblement la visita era de naturalesa religiosa o una visita a qualsevol tipus de sòl unit a familiaritzar-? Potser hi ha un ós soterrada…

Toc de queda o destinació turística
Un problema actual és tan clar si és perillós anar a l'aire lliure a la nit. Llops, però, és extremadament rar perillosos per als humans, i, històricament, l'única documentar alguns enstaka vilda vargattacker sota 1700- i començaments de 1800. Una esperança és que això pot ajudar al districte amb un major flux de turistes i aficionats que vulguin fer una ullada al llop. Potser la companyia local a l'aire lliure Trading entrat organitzar excursions en Holm amb Safari llop en el futur.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *