Junta d'Immigració inspeccionar s'enfronten avui a un allotjament asil a Holm

últimes notícies:
4/10 Sundsvall Tidning: Hus i Holm synat för flyktingar
4/10 SVT Mittnytt: Se reportage från dagens besiktning i Anundgård, Holm.
Veure la funció de Mittnytt 5/10 2013.


En general, mal administrats i les propietats förglömda es netegen gran sobte davant inspecció in situ d'avui de la Junta d'Immigració.

Des d'ahir, s'ha produït un formiguer d'activitat en l'anomenada “Skandalhusen” i Anundgård. L'altra manera metres de llarg sense tallar gespa a Casa de Repòs divulgat, Té gran netejat i retallat paraments. Tot a la Junta d'Immigració avui fa la seva inspecció del lloc per a un desenvolupament interior directa d'allotjaments asil temporal. per tant, l'administració ha anat més lluny en el procés de selecció de les declaracions de la companyia d'energia Anelles.

Malgrat tots els escrits als diaris, entrevistes de ràdio i informes SVT Mittnytts que mostrava com l'empresa actual Anelles certificació Energy AB té diverses irregularitats i les connexions als múltiples condemnat Johan Stendahl. Entre altres coses, es van explicar la història de com l'empresa va sol·licitar ofertes per a una propietat que no posseeixen, llogar o tenir accés a.

Junta de migració..
La Junta d'Immigració no ha respost a totes la informació que van rebre sobre aquest embolic i no haver donat la impressió que van abraçar la informació.

10/9: Llegir més en notícies anteriors i veure anuncis de televisió Mittnytts.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *