Anelles certificació Energy AB va mentir a la Junta d'Immigració en l'aplicació

a la llar principal il·lumina de nou.últimes notícies:
10/10: Avui és clar que la certificació Energy Anelles AB va mentir sobre la informació essencial en la seva sol·licitud d'establiment, l'asil temporal Anundgård, Holm. La Junta d'Immigració, per tant els hagi autoritzat de la resolució de concessió en espúria.


Sueca entrevistes de ràdio advocat Michael Sterner que representa la certificació Energy Anelles AB sobre com 35% “càlcul erroni” places d'allotjament en la seva aplicació. Això malgrat el fet que en el moment de la sol·licitud de la Junta d'Immigració havia aclarit exactament el que es requereix. Tenien, entre d'altres. espera als refugiats en els soterranis de les cases i en la qual una família que ja viuen.
10/10 SR: Femtio färre platser för asylsökande än beräknat
10/10 ST: Felsräkning ger färre platser

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *