Junta de migració: Sense allotjament d'asil “Skandalhusen”

últimes notícies:
11/11 ST: Brister stoppar asylboende

asil d'ancians.No hi haurà allotjament asil a Holm amb protecció contra incendis actual notifica Servei d'Immigració d'avui. La inspecció de les propietats previstes a la setmana no és de. Junta d'Immigració no veu cap punt en l'enquesta quan la protecció contra incendis és encara no està satisfet. Els aspectes negatius són la manca d'una alarma automàtica d'incendis. Una cosa que les declaracions Anelles Energia va entrar al Servei d'Immigració que ja tenien, però mai va ser en el sector immobiliari.

Escolta l'entrevista amb l'assessor obres Kent Juhlén (en el moment 00:40).

11/11 SR: Inget asylboende i Anundgård i Holm

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *