ulls missió d'auditoria declaracions Anelles Energia

ulls missió d'auditoria declaracions Anelles Energia.aquesta nit 20:00 SVT 1 Ull missió de revisió Anelles Energia declaracions i Fagerhyltan. La mateixa companyia que posseeix propietats en Holm i plans d'allotjament d'asil aquí ia tot Suècia per la Junta d'Immigració.
La mala administració de les propietats en Holm ha estat evident durant els anys des Johan Stendahl, plural condemnada i konkursad, els va comprar amb el Mestre Bob Col·lecció (després Toboholm). La propietat després va ser a Fagerhyltan, Sueques Propietats de família local i recentment també als propietaris de les declaracions Anelles Energia. Johan Stendahl encara s'ha mantingut com el representant de “fastighetssköteseln” per als diferents propietaris.

Anelles d'Energia i declaracions Fagerhyltan propietat al mateix temps les propietats en Tobo, fora d'Uppsala. Tot i que molts inquilins en els últims anys va haver de suportar les irregularitats i tenia problemes amb els propietaris. Aquestes irregularitats de les propietats administrades i com els inquilins en Tobo contrarestada veuen aquesta nit de Missió Crítica.
13/11: Llegiu més sobre el programa de la nit a l'Associació de Llogaters Inici Diari & renda.

Veure l'informe de revisió Mandat secció de declaracions d'Energia Anelles i Fagerhyltan aquí.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *