Veure exigeixen la revisió TV Report informa sobre les companyies darrere “Skandalhusen”

Jan Josefsson och Uppdrag Granskning om Aros Energideklarationer
Michael Sterner (bufet d'advocats Vinge) i Marcus Hamberg (Fagerhyltan i Propietats) darrere de l'empresa plena d'escàndols declaracions Anelles d'energia comuniquen informació contradictòria quan estaven a la Revista Missió.

Veure Mandat informe de revisió sobre la funció de les declaracions Anelles d'energia i Fagerhyltan.
La història va seguir vivint Petter propietats de la companyia a Tobo i mostra la mala administració de les llars i les dificultats que envolten la propietat difusa. Igual que ho ha estat en els últims anys en Holm en altres paraules,.

Marcus Hamberg va parlar falsedat – Fagerhyltan era certs propietaris en declaracions Anelles Energia.
Marcus Hamberg comentar recentment per telèfon per HBU en què Holm negat la seva participació i Fagerhyltans en Anelles. Va dir que no tenia res a veure amb l'asil presentació de les declaracions Anelles Energia.
Quan Pere a Tobo es refereixen les persones que diuen Marcus Hamberg Hamberg no sap qui és el principal propietari de declaracions Anelles Energia. revisió de la missió assenyala, però, que Fagerhyltan Marcus Hamberg com a president en realitat va prendre 51 % Anelles de declaracions d'Energia.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *