Els treballadors de “Skandalhusen” deixat sense menjar, diners o mitjans de transport

NOU:
SR: Escoltar una història més llarga amb entrevistes en Holmbor de SR Després de tres (10 em)

cases casolà alts ucraïnesos en lloc dels refugiats.atenció ràdio sueca avui es van oblidar dels treballadors d'Ucraïna llegades a l'allotjament d'asil Anelles Energideklarationers preveu Holm.

Va començar amb una preocupació entre els vilatans en Holm al setembre per la decisió de la Junta d'Immigració per adjudicar les declaracions Anelles d'energia van ser aprovats en un primer pas per aconseguir un allotjament d'asil oberta a F. D.. Johan Stendhal diu “Skandalhus”.

La pregunta que va fer va ser sobre els residents Holm ara hauria de fer-se càrrec dels refugiats hitkommande. La pregunta es justifica quan les declaracions Anelles d'energia prèviament demostrat que són incapaços de tenir cura de la família que viuen avui dia en les seves propietats. Atès que l'empresa no està pagant les factures d'electricitat es va convertir en la família a l'agost de cop i volta sense electricitat durant dues setmanes. Tot i haver estat advertit a principis de l'estiu. Des de llavors s'ha continuat declaracions Anelles d'energia no respondre a la sol·licitud de l'Oficina de Medi Ambient per respondre a les amenaces per a la salut, com ara la floridura negre a la llar.

Ara sembla que en lloc dels refugiats són els treballadors de renovació que utlänska declaracions Anelles Energia havia en les seves propietats en problemes. El pagament se'ls ha promès per al treball no s'ha materialitzat. Després van ser deixats en les propietats de la companyia, sense res a fer i sense cap oportunitat d'anar a qualsevol lloc per comprar aliments. Quan havien recuperat a partir d'aquí no va aparèixer cap.

Han tractat de peixos en Holmsjön, però no va donar cap captura. Ara els vilatans granja veïna en Anundgård han creat i els condueix diverses vegades a lliscar per comprar aliments, per la qual cosa no hauran de passar gana a l'hivern.

Ràdio Sueca va visitar avui Holm i va entrevistar Jamie Winroth, al costat de la casa que lloguen declaracions Anelles Energia treballadors de la construcció inherentment Ucraïna.

Johan Hallberg representant ambdues declaracions Anelles d'energia i la companyia de construcció Gesade- i Fastighetsservise de la mateixa manera que els treballadors de la construcció a Holm. Malgrat el fet que ell representa a tots dos, ell diu que no sap que no hi ha treballadors van deixar.
– “Si es tracta de fets correctes, Comparteixo la seva opinió que això no és bo”, només comenta.

Michael Sterner i Bengt Staaf posseeix declaracions Anelles energia i habitatge. Cap d'ells va respondre a les peticions de la ràdio sueca.

Segueix sent un misteri per als residents Holm que han de tenir cura d'ells, la forma en què es poden deixar completament lliure per als que els va contractar no saber sobre ell.

De emissions de ràdio des Holm
11/12 SR Després de tres: Altres informes d'Holmbor entrevistat a la SR Després de tres (10 em)
11/12 compten amb targetes de SR: Kvarlämnade byggjobbare i Holm
11/12 SR: Notícies del Comtat 09:30

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *