sol de primavera, målkalas i dolor en Holm terraplè

El transport en ambulància des de Holm tanquin després d'un dur junts en el pla de parc.“benknäckargäng Holm de boscos” de vegades s'ha dit, però el costat broma o era ara un parc al costat desgraciada que va donar lloc a una fractura a la cama d'un dels jugadors dels Indals visitar si.

multitud Holm es va recuperar de forma massiva durant aquest any a casa estrena i assaig abans de l'inici de la producció en sèrie. Va ser una molt esperada reunió entre parròquies veïnes Holm o Indal, que va tenir lloc el primer Medelpads i la sorra herba potser el més acurada – Holm terraplè.

Després de diversos anys d'inactivitat Indal ha aconseguit una vegada més per mobilitzar la classe de futbol dels homes. Una remuntada tan esperada en el sistema de la sèrie. Diversos d'equip de Indal prèviament ha estat jugant a suéteres Holm i avui va ser un bon retrobament. Holm-nois van canviar No obstant això, l'adherència amb força rapidesa, i el resultat final va ser el conjunt 8-0.
.

audiència Holm va convidar al seu naärvaro i comprat al quiosc,A part dels grans èxits de futbol va ser la participació mangranna alzines entre els residents al peu avui en dia el més destacat. Més i més “propers byn” realitzar el plaer de combinar el drama de futbol amb la satisfacció de les persones i es comprin una bona tassa de cafè calent o hamburgueses.
.

Menor fractura de cama al Parc al costat (d'arxius).Una característica desafortunada de joc, però, era un parc al costat dura entre Henrik Lindblom en el suèter Holm i Magnus Persson de Indal SI. Desafortunadament, els resultats condicionats amb una doble fractura de Magnus i l'ambulància van haver de ser cridats. Amb l'esperança d'una curació ràpida gràcies illots bon partit i desitjo sort Indalingarna amb el futbol d'aquest any.

nois Holm preppade la temporada amb lagfest per a la sèrie..
Holm nois celebren la victòria i va perfeccionar la cohesió de la sèrie amb la graella i la jovialitat de “caure” després del partit.

Llegir el reportatge del partit dels procediments en holmssk.se/alaget.
.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *