HBU arreglat una reunió amb els habitants del poble i la parròquia plena de gent municipals

Ple de gent a la casa parroquial en el ral·li.
Hans-Åke Oxelhöjd, estrateg de propietat tjänstemannaldening parla de la situació amb Anund Granja Escola avui. La demolició és una opció, però l'últim recurs.

Diumenge a la nit HBU va organitzar una reunió de l'escola amb els vilatans a l'escola Anund Granja i el seu tir demolició en una parròquia plena de gent. Fins i tot municipal representada tant per l'Ajuntament i alts funcionaris van assistir per la seva pròpia iniciativa i va dir que la seva opinió sobre l'escola.

HBU primer va parlar de les activitats de l'associació en Holm i el que està succeint en el camp. Després d'una tassa de cafè calent després es discuteix l'estat de l'edifici escolar i el seu futur. Tots dos vilatans convidats municipi se'ls va donar l'oportunitat de parlar obertament sobre el que pensaven d'una possible demolició. I el que es va fer evident després va ser un consens que la demolició era l'últim recurs. Anteriorment, el municipi haurà de veure el que poden suportar el districte en el cas d'una adquisició, i han continuat la cooperació amb HBU i els vilatans sobre el seu futur. Suggeriments i comentaris són molt benvinguts a nosaltres!
Gràcies a tots els presents i un agraïment especial a tots els nous membres que vulguin recolzar el nostre treball! Ser feliç vostè és un membre de, i recolzar el nostre treball!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *