Ventilador del partit del poble Esperit dissabte 31/1 a 17, benvinguda!

Obs! menjar gratis per a tots els nens!
partit del poble Flak Tande dissabte, benvinguda!
Tipi erigit al centre del poble per a la preparació i servei de millor wok feta a casa del districte!

Com a resultat de la inauguració del parc eòlic de notessin organitzar HBU dissabte 31/1 a. 17 en cooperació amb Eulos una festa de poble per a tota la família en el graner de l'església i Anundgård. Tot Holmbor i no residencial interessat és benvingut per trobar la comunió i la calor de kyklogen amb la nostra carpa amb calefacció al centre del poble.

propis estudiosos de la gastronomia del districte serviran wok feta a casa en Muurikka a la cabanya per un preu barat (50:-) i en el graner de l'església a l'espera d'un joc entretingut del famós trobador fideus casolans en Muurikka serveixen vilatans dissabte!Tobias Larsson. Espècies i sambal és per arrodonir el menjar i la beguda per a les necessitats de la set que s'ofereixen en l'escala de la dreta. aperitius deliciosos caràcter més lleuger també va oferir. Escoltar el cant feliç i gaudir de bon menjar i la companyonia.
benvinguda!

Escolta un avançament de Tobias Larsson per sota

Un comentari a "Ventilador del partit del poble Esperit dissabte 31/1 a 17, benvinguda!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *