200 als sol·licitants d'asil “Stendahl Skandalhus”?

cases escàndol a Holm.
Reial interès en el tercer intent d'obtenir l'aprovació de les autoritats per donar cabuda als sol·licitants d'asil “Stendahl Skandalhus”.

Va anunciar recentment la Junta d'Immigració nova oferta d'allotjament asil temporal. Entre els anomenats. “Skandalhusen” i Holm. La casa marcada per constants canvis de la propietat, però tot i el continu amb el svartlistade arrendador Johan Stendahl en el fons. En una de les ofertes és Håkan Larsson Bilkonsult AB, Örebro, amb capacitat per allotjar 200 persones en Holm, Anundgård.

última adquisició de la Junta d'Immigració 2013 va ser l'empresa declaracions Anelles d'energia de Västerås que havien buscat ofertes d'allotjament asil a Holm. Darrere de les declaracions Anelles Energia (que és amo de "L'habitatge del Mestre", el) Bengt destaca Staaf (que és també el propietari de "asil d'ancians") i l'advocat Johan Stendahls Michael Sterner. Que una vegada més és precisament les mateixes propietats en Holm que estan al dia fa que sigui fàcil creure que les mateixes persones darrere de la "aposta" aquest moment.

El que és menys conegut és que també va presentar una altra oferta d'allotjament d'asil en el mateix immoble 2012. Llavors era ara Fagerhyltan d'Estocolm, durant Marcus Hambergs lideratge va ser en el paper. Marcus Hamberg també posseïa la major part de les declaracions Anelles Energia, que va negar. Si ho fa encara poc clara.

En la nova licitació, és un concessionari d'automòbils de Örebro que han tingut la idea d'obrir un allotjament d'asil de les mateixes propietats que estaven presents abans. Darrere de la companyia es troba Håkan Larsson. Divendres, 15 Pot anomenada Ràdio Sueca fins Håkan Larsson a unes preguntes relacionades amb allotjament a l'asil. Håkan Larsson diu a la Ràdio Sueca "d'haver treballat molt dur per fer-aquí habitatges millor i que farà encara més, però per tenir un cuidador en el lloc i treballar també amb la construcció, etc. ". Em Anundgård va ser, però, no hi ha allotjament parlant a algú cuidadors. Håkan Larsson no vol establir una entrevista a la ràdio.

L'última vegada que les renovacions i es van elaborar diagnòstics de la vila groga Åslins, Inici alts i mestres residències que van quedar els treballadors estrangers a Holm. la renovació completa va ser detingut el desembre 2013 Quan una inspecció va revelar deficiències en la protecció contra incendis Servei d'Immigració i van començar a investigar la propietat. Al mig de l'hivern va ser l'estranger byggarbetarna åt sitt öde, sense pagament pel treball que realitzen. No tenien accés al transport, el que significava que no tenien forma d'arribar a la botiga més propera per comprar aliments. Alguns d'ells es va posar en el vent tallant i van tractar de pescar a Holmsjön, que encara no s'havia congelat. De la unió va dirigir gran part hård kritik mot Migrationsverket, que és responsable en última instància en el cas. Jim Sundelin, President de la construcció, per dir-ho suaument, "És estrany que les agències governamentals estan involucrades en activitats que són una mica gris".

Escoltar el clip de ràdio aquí.el divendres al matí 15 Maig va fer P4 Västernorrland una entrevista amb HBU a l'allotjament previst asil. Lyssna på klippet här.
la notícia “Allotjament asil Anundgård get 200 llocs temporals” a SR.se..
.

Escoltar el clip de ràdio aquí.Durant el mateix dia, així com la ràdio sueca visitant Holm i van fer una entrevista amb l'únic inquilí que viu encara en edat Johan Stendahls skandalhus. Lyssna på klippet här:

Llegir l'informe ST i SVT’s nyhet; “Skandalhusen på tapeten igen.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *