Nova oportunitat de ser reforçada veí 7/12!

NOTA! Notificar condol a thomas.aslin@sundsvall.se
(si no ho ha fet a través d'HBU)

Tenir una oportunitat dilluns a les. 18 (lloc que s'anunciarà més endavant) formació contínua per convertir-se en una trucada veïna Amplify. Després de l'entrenament, pot en un accident a Holm rebre un SMS directament des de l'operador de SOS. No té obligacions o drets específics i d'aquesta, però si vostè és capaç d'ajudar i! Que en realitat pot fer la diferència en si els seus parents, veí o qualsevol altra persona propera a sobreviure!

Des de l'inici del projecte 2013 que ha estat 11 alarma a Holm i gairebé tota ella ha estat voluntaris abans que els serveis d'ambulància i d'emergència. No obstant això, hauríem de ser més en el districte de Holm, i preferiblement amb poca dispersió al voltant Holmsjön. En la situació actual és tal. ningú al costat sud de Holmsjön o Vike, Loviken, Sandnäset, Kväcklingen, Österström i inclinació. Coneix a algú més que pensa que podria estar interessat i adequada. Digueu!

La formació està organitzada per Medelpads Associació de Rescat i és gratuït. Holm, juntament amb alguns altres llocs en Medelpad sola a Suècia, que pot ser alertat immediatament d'aquesta manera en diferents accidents.

formació inclou:

  • marca
  • Disposar l'accident de trànsit
  • incidents d'ofegament
  • cor- & Reanimació amb AED

Sovint, les accions més senzilles importants – el més important es realitza de forma ràpida. Això fa que el sistema tan important p.g.a Holm dreta. que en un accident en general es tracta de. 20-60 minuts dels serveis d'ambulància i rescat propera.

Sabies HOLM té els seus propis desfibril·ladors!?
Llegir més i veure la història en la veïna armats segons holmbygden.se / aguda (trobat fàcilment a través “” a la part superior de la pàgina d'inici).

KONTACTE amb preguntes:
Associació de Rescat Medelpads
Thomas Åslin, Cadena Inspector de Bombers / Interior
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Llegir més sobre el projecte (fr. 2012), fer clic aquí.

La gent a les zones rurals no es poden assolir el mateix nivell de protecció contra accidents com a persones en zones urbanes. els ciutadans del municipi han de tenir "igualtat de protecció" contra els accidents i aquest projecte té la intenció d'arribar millor a aquest objectiu.

1.1 fons
Les zones rurals tenen menys protecció contra accidents que les zones urbanes en les quals gran- i les forces d'emergència basada en les zones amb major densitat de població. Sense més prevenció i permetent la capacitat de la societat civil per a la primera aposta pel que no va arribar a parts de la Llei de Prevenció d'Accidents.

objectius
Millor protecció contra accidents en el camp a través del suport per a l'individu.

1.2 Projektmål

  1. Desenvolupar un concepte de protecció contra accidents a les zones rurals. El concepte es basa en el coneixement dels accidents més compromeses en les zones rurals i les mesures (assessorament, informació, supervisió, etc.) reduir i gestionar aquests. Actual idea concepte de Gestió de MRF per a l'octubre 2012.
  2. Cerca de canals amb això l'educació i la informació poden ser operats de forma sistemàtica, ia través d'aquests troben les persones que volen ser "agents de seguretat" locals (considerar el nom per a aquestes persones). El nombre depèn de l'interès i la mida de la comunitat
  3. Durant octubre i desembre 2012, aplicar els pilots en el concepte de mínim 3-5 les comunitats de les zones urbanes a les zones rurals.
  4. Gener-febrer 2013, avaluar el projecte i la seva capacitat per desenvolupar el treball en un procés que dura de la MRF i la FIP dels empleats municipals poden completar la protecció contra accidents. L'avaluació també ha d'incloure la possibilitat d'alarmes SMS o similars que es poden enviar als "agents de seguretat", així com oportunitats per introduir en diversos llocs després dels criteris acordats requisits (per exemple 30 La meva contribució al servei de bombers local). El treball es compila en l'informe i es presenta a l'equip de direcció de MRF passat mes de febrer 2013.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *