Håkan Larsson /”Propietats de mineral”: documents falsos a la Junta d'Immigració, F-sagnia fiscal i nou nom de l'empresa

Ara s'està preparant febrilment per aconseguir qualsevol moment per rebre els refugiats a Stendahls skandalhus. Mentre creixia l'escàndol i les irregularitats continuaran en el nou propietari Håkan Larsson d'Orebro, ara cooperar amb agents Stendahs. Després de negacions d'enllaços a Johan Stendahl revelen en Televisió Sueca Notícies Västernorrland, emergeix ara diverses nous dubtes:

  • certificats falsos enviats a les sol·licituds a la Junta d'Immigració.
  • Un cop més, el nom del canvi de propietat.
  • Sangria F-fiscal de les empreses Håkan Larsson.
  • Mentit sobre prendre contacte amb el club esportiu local.
  • Sense permís de planificació permís / edifici per a allotjament d'asil.

les sol·licituds de certificats falsos a la Junta d'Immigració
Håkan Larsson i advocat assessor legal Johan Stendahl Michael Sterner presentar certificat de ventilació falsa de les propietats i Anundgård en les seves ofertes a la Junta d'Immigració per obtenir l'aprovació. Els controls de ventilació han vingut d'una empresa sense impostos i F sense acreditació per a la inspecció. Característiques Propietat en qüestió també poden donar fe de qualsevol inspector mai estat en els seus apartaments, que suposadament van inspeccionar els protocols.

Michael Sterner era com Stendhal com també 2013 quan fins i tot llavors presentat documents falsos per als edificis de protecció a la Junta d'Immigració foc. Era com rescat Medelpad llavors bastant obvi que va mentir.

Un cop més, el nom del canvi de propietat – no “Propietats de mineral”
Just a temps per a l'adquisició d'un allotjament d'asil 2013 commutador “Stendahl skandalhus” El propietari d'un nou en el paper “renda” empreses – declaracions Anelles d'energia propietat d'un conegut de Johan Stendahl. De la mateixa manera, era hivern passat quan un altre conegut de Stendhal, Håkan Larsson va comprar propietats. Håkan Larsson va tenir, però, mentre que les declaracions Anelles d'energia amb representant legal Johan Stendahls com a administrador únic.

Els vincles entre Håkan Larsson i Johan Stendahl es va revelar a la televisió.

.
Que ara es diu, però, de Håkan Larsson Bilkonsult AB vaig pregar Fastigheter AB. Si la raó és que
Håkan Larsson connexions a Stendhal al descobert clar.

impostos F sagnia
Després que les quantitats d'historial de crèdit, passius i la falta de rendició de comptes ha portat ara Skatteverket en F-impostos de l'empresa Håkan Larsson declaracions Anelles Energia. Encara que aquest és l'advocat Johan Stendahls Michael Sterner que seu a la Junta.

TDet roca, tots els rebutjos anteriors pel Servei d'Immigració i connexions a Johan Stendahl, Estat suec culpable d'un quart de mil milions, obtenir Håkan Larsson Bilkonsult des Orebro per signar un acord amb la Junta d'Immigració i cases obertes escàndol d'allotjament d'asil.

Mentit sobre prendre contacte amb el club esportiu local
Quan Håkan Larsson descriuria les seves arrels en Holm, va escriure que va entrar en contacte amb els clubs esportius locals. Això es contradiu amb Holm Sportklubb, quan cap d'estat en contacte per alguna allotjaments asil. Tampoc té cap informació comunicada als vilatans o conferència organitzada.

Sense permís de construcció permís / edifici
No té cap permís de construcció per a l'operació de l'establiment, l'asil en les seves propietats. Normalment es requereix permís de construcció o sol·licitud de construcció en el canvi d'ús d'un edifici, és a dir, quan es passa d'una activitat a una altra.
Allotjament de refugiats de la convivència amb els altres que no saben responguin a les exigències dels Reglaments de Construcció per a les activitats.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *